Kuva: Youtube

Ennustiko Simpsonit jalkapallon MM-kisojen finaalikaksikon? Kohtaus vuodelta 1997 puhuttaa

28.06.2018 16:30 - Iiro Myllymäki

Jos Simpsoneihin on uskominen, tämän vuoden MM-finaalissa nähdään yllättävä kaksikko.

Simpsonit-sarjalla on maine paitsi historiallisen pitkään jatkuneena sitcom-sarjana, myös erinäisten tosimaailman tapahtumien ennustajana. Hieman kieli poskessa sarjan fanit ovat väittäneet, että Simpsonit on ennustanut muun muassa Donald Trumpin nousemisen presidentiksi, Lady Gagan Super Bowl -väliaikaesityksen ja Walt Disneyn 21th Century Fox -yrityskaupan. Nyt fanit uskovat, että Simpsoneista löytyy ennustus myös parhaillaan käynnissä olevien jalkapallon MM-kisojen lopputuloksesta.

Vuonna 1997 ensiesityksen saaneessa Simpsoneiden yhdeksännen kauden jaksossa sarjan tapahtumapaikan Springfieldin kaupungin asukkaat menevät katsomaan jalkapallo-ottelua Meksikon ja Portugalin välillä. Ottelu ratkaisee sen, kumpi maa on ”koko maailman mahtavin”. Sekä Portugali että Meksiko ovat vielä mukana maailmanmestaruustaistossa. Teoriassa on mahdollista, että maat kohtaisivat finaalissa, sillä välieriin asti ne kilpailevat eri otteluissa. Käytännössä mahdollisuudet kuitenkin ovat melko hatarat yleisten arvioiden mukaan, sillä kumpikaan maa ei kuulu voittajasuosikkien joukkoon.

Portugalilainen Eco-lehti kirjoittaa lisäksi, että Simpsoneiden kyseisessä jaksossa viitataan jonkinlaiseen otteluun liittyvään seksiskandaaliin, mikä sitoo jakson nimenomaan tämänvuotisiin kisoihin. Oikeasti Meksikon jalkapallojoukkue joutui kohun keskelle hiljattain, kun joidenkin joukkueiden jäsenten kerrottiin osallistuneen juhliin, jossa oli lukuisia seksityöläisiä vieraita viihdyttämässä.

Voit katsoa alta pätkän Simpsoneiden jalkapallojaksosta.

Muun muassa Twitterissä ihmiset kovasti toivovat, että Simpsoneiden ”ennustus” osuisi taas oikeaan.

(kuva: Twitter)

”Uskon tähän, koska sarjalla on vaikuttava historia toteutuneiden ennustusten suhteen.”

(kuva: Twitter)

”Simpsonit ennustivat, että Meksiko pääsee MM-kisojen finaaliin. Luotan tähän.”

(kuva: Twitter)

”Simpsonit ovat aiemmin ennustaneet niin paljon asioita. Isoin niistä varmaan on Trumpin presidenttiys. Voisivatkohan he tehdä sen jälleen?”

Lue myös: Simpsonit-hahmoiksi pukeutuneet ihmiset ovat kuin suoraan painajaisista - katso

Lähde: Indy100

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat