Kuva: Getty Images

Julkkikset, joiden veli ei todellakaan kalpene sisaruksensa rinnalla - katso kuumat kuvat

27.06.2018 15:45 - Katariina Auvinen

Monesti upeat piirteet ovat periytyneet myös sisaruksille.

Veljet osaavat olla ärsyttäviä, mutta myös suojelevia ja ihania. Julkisuuden henkilöt ovat tukeutuneet omiin sisaruksiinsa aika ajoin Esimerkiksi Zac Efron on kertonut veljensä Dylanin olevan hänen elämänsä luottohenkilö.

Marie Claire -julkaisu listasikin julkkisten vähemmän tunnettuja veljiä, joiden ulkonäkö ei todellakaan kalpene sisaruksensa rinnalla. 

Joshua Alba 

Yhdeksi maailman seksikkäimmistä naisista listatulla Jessica Alballa, 37, on nuorempi veli Joshua, 35. Mies on sisarensa tavoin näyttelijä, joka on näytellyt useissa televisiosarjoissa kuten CSI:ssa. 

Niin Joshualla kuin Jessicallakin on upeat tummanruskeat silmät. (kuva: Getty Images )

Dylan Efron 

Näyttelijä Zac Efron, 30 villitsi teinityttöjä kymmenen vuotta sitten esiintyessään High School -musikaalissa. Harva kuitenkin tietää, että Efronilla on nuorempi veli, Dylan, 26, joka on myös näyttelijä. Hän on myös innokas urheilija. 

(kuva: Getty Images )

Eric Lively 

Näyttelijä Blake Lively, 30, on nähty useampaan otteeseen punaisella matolla hänen isoveljensä Eric, 36, käsipuolessaan. Lively on kertonut sisaruksilla olevan erittäin läheiset ja lämpimät välit keskenään. 

Blake Lively poseerasi punaisella matolla veljensä Ericin ja äitinsä kanssa. (kuva: Getty Images )

Oliver Hudson 

Näyttelijä Kate Hudsonin, 39, pari vuotta vanhempi veli, Oliver, 41, on melkoinen ilmestys. Mies on myös näyttelijä ja esiintynyt muun muassa Nashville-sarjassa. 

Oliver ja Kate Hudson (kuva: Getty Images )

Lue myös: Oletko perheesi vanhin sisarus? Asiat, joihin pystyt takuuvarmasti samaistumaan

Lähde: Marie Claire 

Kilpailut

Uusimmat