Kuva: Getty Images

Tommy Lee syyttää Pamela Andersonia huonosta äitiydestä - poika iski takaisin

20.06.2018 10:45 - Katariina Auvinen

Tommy Leen ja tämän pojan, Brandonin, välit ovat hyvin tulehtuneet.

Povipommi Pamela Andersonilla, 50, on hänen entisen miehensä Tommy Leen kanssa kaksi lasta. Isän ja tämän vanhimman pojan, Brandonin, 22, välille on puhjennut likainen riita, johon on vedetty mukaan myös Anderson. 

Yhdysvalloissa vietettiin viime viikonloppuna isänpäivää, jonka johdosta Tommy Lee julkaisi Instagramissa pitkän kirjelmän, jossa hän ruoti isyyttä ja sen hankaluutta. Lee kertoi avoimesti siitä, kuinka hänestä tuntui ettei hän ole onnistunut kasvattamaan pojilleen samanlaisia arvoja, joiden mukaan hän kasvoi. 

Brandon Lee on Pamela Andersonin vanhin poika. (kuva: Getty Images )

Lisäksi Lee heitti varjon Andersonin ylle, syyttäen häntä poikien hemmottelusta ja huonosta kasvatuksesta. Brandon suivaantui isänsä sanomisista ja julkaisi omalla tilillään videon, jossa Tommy Lee makaa tiedottomassa tilassa, koska Brandon oli lyönyt isäänsä.

Lee poisti julkaisun Instagramista myöhemmin, mutta sen sijaan hän julkaisi kuvan omasta isästään, jonka kanssa mies poseeraa.  

Pamela Anderson ei ole itse ottanut kantaa poikansa ja Leen väliseen kärhämään. Pariskunnan myrskyisä liitto päättyi 1998.

Lue myös: Pamela Anderson kertoo lapsenvahdin hyväksikäyttäneen häntä - karmea toive toteutui

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat