Kuva: Getty Images

Charlize Theron iski True Blood -komistuksen - pari treffaili toisiaan jo kuusi vuotta sitten

14.06.2018 17:15 - Katariina Auvinen

Pari on pitänyt suhteensa alkamisesta matalaa profiilia.

Näyttelijä Charlize Theron, 42, on tietojen mukaan linkitetty romanttisesti True Blood -tähti Alexander Skarsgårdiin, 41. Pari ei ole tuntematon toisilleen vaan he tapailivat toisiaan kuusi vuotta sitten, mutta nyt suhde on mitä ilmeisimmin lämmennyt uudestaan. 

Theron ja Skarsgård ovat halunneet pitää suhteensa yksityisenä, mutta heidät on nähty lämpimissä tunnelmissa Flarsky-elokuvan kulisseissa. 

- Pari haluaa pitää suhteensa hyvin yksityisenä, mutta se on vaikeaa, koska he flirttailevat toisilleen jatkuvasti, lähde paljastaa Daily Mail -julkaisulle. 

Theron tapaili miestä vuonna 2012, mutta tuolloin romanssi kuihtui kokoon vain muutamien treffien jälkeen. He ovat kuitenkin pitäneet yhteyttä toisiinsa siitä lähtien. Theron on antanut Skarsgårdin tavata muun muassa hänen adoptiolapsensa, Jacksonin ja Augustin

Theron on pysynyt sinkkuna sen jälkeen, kun hän erosi Sean Pennistä, 54, kolme vuotta sitten. Skarsgårdin suhde 34-vuotiaaseen Alexa Chungiin päättyi viime kesänä. 

Lähipiirin mukaan pariskuntaa yhdistää muun muassa se, että heistä molemmista Hollywoodin elokuvamaailma tuntuu hieman oudolta ja ulkopuoliselta. 

(kuva: Getty Images )

(kuva: Getty Images )

Lue myös: Näyttelijä Charlize Theron, 42, rehellisenä äitiydestä: "Joskus menetän järkeni"

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat