Kuva: Getty Images

Järkyttävä uutinen julkkiskokista - Anthony Bourdain paljasti ajatelleensa itsemurhaa jatkuvasti

11.06.2018 08:45 - Katariina Auvinen

Bourdain löydettiin perjantaina hirttäytyneenä ranskalaisesta hotellista.

Ranskasta kantautui suru-uutinen viime perjantaina, kun suomessakin vieraillut tv-kokki, Anthony Bourdain, 61, löydettiin hirttäytyneenä ranskalaisen hotellinsa huoneesta. Yhdysvaltalainen Bourdain oli ranskassa kuvaamassa tulevaa televisiosarjaansa. 

Mies oli vast´ikään löytänyt rinnalleen uuden rakkauden. Hän oli elämänsä aikana kaksi kertaa naimisissa, mutta Daily Mail -julkaisun mukaan avioero ensimmäisestä vaimosta jätti miehen heikoille jäille. Bourdain meni naimisiin lukiorakkauden Nancy Putkoskin, kanssa 1985, mutta parin tie päättyi eroon vuonna 2005. 

Hän kertoi vuonna 2011 antamassaan haastattelussa, että avioero Putkoskista sai hänet toivomaan kuolemaa ja ajattelemaan itsemurhaa jatkuvasti. Miehen mukaan hänen mielensä kirkastui siinä vaiheessa, kun hän tapasi toisen vaimonsa, Ottawia Busian, jonka kanssa hän sai lapsen vuonna 2007. 

Parin tie päättyi myös eroon, koska Bourdain joutui olemaan valtavan ison osan ajasta poissa kotoa televisioprojektien kuvausten takia. 

Bourdainin äiti, Gladys, 83, kommentoi poikansa itsemurhaa viikonloppuna. Hän kertoi olevansa järkyttynyt ja shokissa uutisista. 

- Sen käsitteleminen on vain liian vaikeaa, hän kommentoi.

Lue myös: Hurjat väitteet Anthony Bourdainin kuolemasta saivat fanit raivostumaan: Murhattiinko huippukokki?

Lähde: Daily Mail  

Kilpailut

Uusimmat