Kuva: Shutterstock

Ystävykset päättivät täytättää poskipäänsä vuosia sitten - kärsivät seurauksista vielä tänä päivänä

07.06.2018 15:15 - Katariina Auvinen

Filippiiniläiset kaverukset menivät ammattitaidottomalle kosmetologille, joka pilasi heidän ulkonäkönsä.

Filippiiniläiset ystävykset, Alvinia Bermoy Bernadez, 28, ja Maui Cababao, 30, ovat eläneet kymmenen vuotta epämuodostuneiden kasvojen kanssa kymmenen vuotta tekemänsä virheen vuoksi. 

Parhaat ystävykset kävivät molemmat ammattitaidottomalla kosmetologilla, joka lupasi heille täyteläisemmät piirteet täyteaineilla. Kosmetologi ruiskutti naisten poskiin ja leukaan vaseliinia, jota ei todellakaan ole tarkoitettu siihen tarkoitukseen. 

(kuva: YouTube)

Tulos näytti ensin hyvältä, mutta noin kolmen kuukauden kuluttua pistoksista molempien naisten iho kutisi, kirveli ja pistoskohdat turvosivat sekä punoittivat. Molemmat naiset hakeutuivat lääkärin vastaanotolle, mutta lääkärit olivat neuvottomia. 

Vuosikausia naisten kasvoja on yritetty korjata erilaisten operaatioiden avulla, siinä onnistumatta. 

(kuva: YouTube)

- Kosmetologi suostutteli meidät korjaamaan kasvojamme, koska olemme köyhältä maaseutualueelta, emme osanneet epäillä mitään, Alvinia Bernandez kertoi. 

Naisten mukaan lämmin ilma tekee erityisen paljon hallaa heidän kasvoilleen. Lämpimällä ilmalla kasvot turpoavat enemmän ja pistoskohdat kutisevat paljon. 

Tapaus on aiheuttanut sen, että esimerkiksi Bernandez poistuu harvoin kotoaan, koska hän ei halua tulla kiusatuksi. Naisten entiset treffikumppanit ovat kutsuneet heitä mitä karmeimmilla nimillä. Kaikesta huolimatta ystävykset yrittävät pysyä positiivisina. 

- Tiedän, että on vielä toivoa. En ole menettänyt sitä, Bernandez kertoo. 

(kuva: YouTube)

Lue myös: Nainen halusi epätoivoisesti eroon silikoneistaan - päätti poistaa implantit itse veitsellä

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat