Kuva: Getty Images

Mariah Carey myi massiivisen kihlasormuksensa - monet arvelevat naisen tarvitsevan rahaa

28.05.2018 16:45 - Katariina Auvinen

Carey on kaikessa hiljaisuudessaan myynyt australialaiselta bisnermieheltä saamansa kihlasormuksen.

Laulaja, Mariah Carey, 48, on ollut kahdesti naimisissa, mutta ehkä sotkuisin ero hänellä oli australialaisen miljonääri, James Packerin, kanssa. Carey ja Packer olivat kihloissa ja ehtivät seurustella hieman yli vuoden ennen eroamistaan vuonna 2016. 

Laulaja karhusi entiseltä mieheltään 50 miljoonaa dollaria erosta. Carey hyötyikin erosta miljoonia, kun pari sovitteli asiaa lakimiesten avulla. Tuolloin nainen sai pitää myös Packerin hänelle antaman valtavan timanttisormuksen, jonka arvo on arviolta noin 9 miljoonaa euroa. 

Nyt laulaja on päättänyt laittaa korun rahoiksi, kun hän on myynyt 35 karaatin sormuksen los angelilaiselle jalokivikauppiaalle kaikessa hiljaisuudessa. Naisen edustaja on kommentoinut korun myymistä medialle. 

Naisen miljoonasormus nähtiin ensimmäisen kerran Careyn nimettömässä 2015. (kuva: Getty Images )

- Mariah on valmis jättämään menneisyyden taakat taakseen, joten sormuksen myyminen on osa puhdistautumisriittiä, hänen edustajansa kertoi Mirror-julkaisun mukaan. 

Julkisuuteen tihkuneiden tietojen mukaan Carey ei saanut sormuksestaan sen arvoa vastaavaa summaa. Nainen olisi tietojen mukaan myynyt korun noin 2.4 miljoonalla eurolla. Monet ovat arvelleet, että Carey olisi myynyt sormuksen, koska hän tarvisisi epätoivoisesti rahaa. 

Naisen edustaja on kuitenkin kieltänyt tällaiset huhut. 

- Mariah omistaa useita koteja ja hän on tehnyt rahakkaita kiertueita, joten siitä ei ollut kyse, hän kertoo. 

Lähde: Mirror 

Kilpailut

Uusimmat