Kuva: Getty Images

Olisitko tajunnut? Prinssi Harryn ja Meghanin hääkuvassa kaunis viittaus prinsessa Dianaan

23.05.2018 17:00 - Iiro Myllymäki

Kuvassa nähtävällä sohvalla on prinssi Harrylle erityinen merkitys.

Viime lauantain kuninkaallisissa häissä prinssi Harry, 33, ja Meghan Markle, 36, saivat toisensa. Harryn ja herttuattaren arvonimen saaneen Meghanin viralliset hääkuvat julkaistiin maanantaina. Kuvat on ottanut valokuvaaja Alexi Lubomirski, ja yhdessä kuvista on hienovarainen viittaus prinssi Harryn äitiin, edesmenneeseen prinsessa Dianaan.

Tässä kyseisessä kuvassa hääpari poseeraa yhdessä pienten morsiusneitojensa ja sulhaspoikiensa kanssa. Lasten joukossa on sukulaislapsia ja perheystävien lapsia. Diana-viittaus liittyy kuvassa sisustukseen. Prinssi Harry istuu kuvassa samalla vihreällä sohvalla millä hänen äitinsä Diana istui hänen virallisissa ristiäiskuvissaan. Noissa kuvissa Harry oli Dianan sylissä ja Dianan vierellä istui kuningatar Elisabet II.

(kuva: Twitter)

Prinssi Harry ja Meghan kunnioittivat Dianan muistoa usealla tavalla hääseremoniassa. Heidän kukka-asetelmiinsa oli laitettu Dianan lempikukkia valkoisia ruusuja. Hääseremoniassa kuultiin myös Dianan hautajaisissa kuultu hymni Guide Me, O Thy Great Redeemer. Häiden iltajuhlassa Meghan piti sormessaan Dianalle kuulunutta sinisensävyistä akvamariinisormusta.

Lue myös: Ihmiset eivät saa tarpeekseen prinssi Harryn eksän ilmeistä - "Tuon takia heitä ei kutsuta häihin!"

Lähde: Huffington Post

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat