Kuva: Getty Images

Prinssi Harryn ja Meghanin viralliset hääkuvat julki - aviopari hehkuu onnea

21.05.2018 17:25 - Iiro Myllymäki

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan menivät naimisiin lauantaina suuressa hääseremoniassa.

Lauantaina koko maailman katseet olivat suunnattuina Ison-Britannian Windsoriin, missä prinssi Harry ja herttuatar Meghan menivät naimisiin. Pari sai naimisiin mennessään arvonimet Sussexin herttua ja herttuatar. Nyt brittihovi on julkaissut Instagram-tilillään kolme virallista hääkuvaa lauantailta. Kuvat on ottanut valokuvaaja Alexi Lubomirski.

Pariskunnasta on julkaistu mustavalkoinen kuva, jossa hymyilevä pariskunta istuu hääpaikkana toimineen Windsorin linnan portailla. Upea kuva on puolessa tunnissa ehtinyt kerätä jo yli 400 000 tykkäystä. Voit katsoa kuvan alta tai tästä linkistä.

Sussexin herttua ja herttuatar haluavat kiittää kaikkia, jotka osallistuivat heidän hääjuhlaansa lauantaina. He tuntevat olonsa hyvin onnekkaiksi, kun ovat saaneet jakaa tuon päivän kaikkien niiden kanssa, jotka saapuivat Windsoriin ja myös niiden jotka katsoivat häitä televisiosta Isossa-Britanniassa, Kansainyhteisön maissa ja ympäri maailmaa”, lukee kuvan kuvatekstissä.

Kahdessa muussa kuvassa nähdään myös pariskunnan häissä paikalla olleet perheenjäsenet. Jos kuvat eivät näy alla, katso ne tästä ja tästä linkistä.

Lue myös: Ihmiset eivät saa tarpeekseen prinssi Harryn eksän ilmeistä - "Tuon takia heitä ei kutsuta häihin!"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat