Kuva: Getty Images

Raskaana olevan räppärikaunottaren mies vakavassa onnettomuudessa - kuvat eivät herkille

21.05.2018 13:15 - Katariina Auvinen

Cardi B on tietojen mukaan lentänyt miehensä sairaalavuoteen vierelle Atlantaan.

Ensimmäistä lastaan odottava räppäri, Cardi B, 25, on ylistänyt suhdettaan mieheensä, Offsetiin. Pariskunta kihlautui viime kesänä, jonka jälkeen huhut naisen raskaudesta alkoivat leviämään. Nainen itse tosin vahvisti odottavansa vauvaa vasta noin kuukausi sitten. Esikoisen on tarkoitus syntyä kesällä. 

Naisen mies joutui urheiluautollaan vakavaan onnettomuuteen, jossa hän muun muassa menetti tajuntansa ja joutui sairaalaan useiden haavojen vuoksi. Offset on jakanut auliisti kuvia onnettomuudesta Instagram-tilillään. Hän on liittänyt mukaan tekstin, jossa hän kiittää omien sanojensa mukaan jumalaa joka päivä siitä, että hän säilyi hengissä. 

Onnettomuus tapahtui viime viikon keskiviikkona Atlantassa. Cardi B on kiiruhtanut lähteiden mukaan rakkaansa vierelle. Miehen pitäisi päästä pois sairaalasta näinä päivinä. Hän ei onneksi saanut vakavia vammoja onnettomuudessa. 

Onnettomuuden syystä ei ole selvyyttä vielä, mutta useampien lähteiden mukaan mies olisi itse menettänyt autonsa hallinnan. Kukaan muu ei loukkaantunut onnettomuudessa. 

Katso kuvat alta tai jos ne eivät näy, niin täältä. Kuvat eivät mahdollisesti sovellu herkille. 

Lue myös: Räppärikaunotar poisti Instagram-tilinsä - hermostui popparin sanomisista pahanpäiväisesti

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat