Kuva: Getty Images

Mel B jakoi koskettavan kuvasarjan Instagramissa - taustalla tärkeä viesti

18.05.2018 09:15 - Katariina Auvinen

Naisen ulkonäköä on kritisoitu kovin sanoin.

Entinen Spice Girls -tähti Mel B, 42, on esitellyt viime kuukausina upeaa muodonmuutostaan. Hän on paljastanut hurahtaneensa treenaamiseen entistä enemmän hänen väkivaltaisen suhteensa päätyttyä. 

Vaikka nyt suurin osa ihmisistä on ylistänyt naisen muodonmuutosta, kaikki eivät ole olleet tyytyväisiä naisen ulkonäköön tälläkään kertaa. Mel B onkin ottanut asiaan kantaa Instagramissa, jakamalla kolme kuvaa itsestään vuosien varrelta. 

Hänen mukaansa milloinkaan nainen ei ole ihmisten mielestä ollut hyvä juuri sellaisena kuin hän on. Naista on haukuttu oksettavaksi ja milloin hän on ihmisten mielestä ollut liian laiha tai liian lihava. Hän itse on vastannut haukkujilleen, että jokaisessa elämänsä vaiheessa hän on kuitenkin tuntenut olonsa hyväksi juuri sellaisena kuin hän on. 

"Ihan sama minkä kokoinen tai värinen olen ollut näiden vuosien aikana, olen aina ollut tyytyväinen itseeni. Meidän naisten olisi tärkeää kannustaa toisiamme olemaan parhaimpia versioita itsestämme eikä päinvastoin. 

Tämä asia on itselleni erityisen tärkeä, koska kasvatan kolmea upeaa tytärtäni. Minun tehtäväni on varmistaa, että nämä tytöt rakastavat itseään niin sisäisesti kuin ulkoisesti. " 

Nainen on saanut julkaisustaan valtavasti kehuja faneilta. He ovat myös sitä mieltä, että on Mel B:n tehtävä varmistaa, että hänen tytöistään tuntuu hyvältä olla heidän omassa ihossaan, vaikka muut ulkopuoliset sanoisivat mitä. 

Katso kuva alta tai jos se ei näy, niin täältä

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat