Kuva: Getty Images

Laulajatähti jakoi faneille oudon kokemuksen - luuli ottaneensa kokaiinia, mutta aine olikin muuta

14.05.2018 16:15 - Katariina Auvinen

Lily Allen on paljastanut syyn, jonka takia hänet heitettiin ulos Glamour-gaalasta.

Laulajatähti, Lily Allen, 33, on viettänyt melkoisen railakasta elämää. Eräs naisen faneista kysyi häneltä Twitterissä, minkä vuoksi nainen on heitetty ulos jostain tapahtumasta. Allen ei arkaillut vastata, että hänet on todellakin heitetty ulos Glamour-gaalasta.

"Gaalassa minulle tarjottiin annosta huumetta, jonka luulin olevan kokaiinia, mutta kävikin ilmi, että olin nuuhkaissut viivan ketamiinia. Minut heitettiin ulos tapahtumasta, koska sammuin kaiteen päälle." 

Tältä nainen näytti saapuessaan Glamour-gaalaan vuonna 2008. (kuva: Getty Images )

Ketamiinia käytetään pääasiallisesti ihmisten ja eläinten nukutusaineena. Koska aineella on tajuntaa muuttavia vaikutuksia, sitä käytetään myös päihteenä. 

Allen ei kertonut, minä vuonna välikohtaus tapahtui, mutta hän twiittasi kuvan, jossa turvamies kantaa häntä ulos jostain tapahtumasta vuonna 2008. Nainen näyttäisi olevan kuvassa täysin tiedottomassa tilassa. 

Turvamies nosti Allenin aidan yli, jonka jälkeen he yrittivät saada tähden taksiin ennen kuin paparazzit huomaisivat tähden. Valokuvaajat olivat kuitenkin nopeampia ja he huomasivat Allenin heti, kun tätä yritettiin saada taksiin. Nainen on itse vastannut faneilleen, ettei hänellä ole mitään muistikuvaa tapahtuneesta. 

Lue myös: Laulajatähti voi pahoin festivaaleilla - kaatuili ja oksensi

Lähde: Metro 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat