Kuva: Getty Images

Stranger Things -sarjan uudesta kaudesta tihkuu tietoa - Uma Thurmanin tytär nähdään roolissa

09.05.2018 17:45 - Katariina Auvinen

Kolmas kausi tulee nähtäväksi aikaisintaan ensi syksynä.

Stranger Things -sarjan faneille sateli muutama viikko sitten hyviä uutisia, kun julkisuuteen tuli tieto, että kolmannen kauden kuvaukset on nyt aloitettu. Ohjaaja ja tuottaja, Shawn Levy, kertoi myös siitä, että sarjan on kaavailtu jatkuvan jopa viidennelle tuotantokaudelle. 

Nyt ensi vuoden vaihteessa Netflixiin ilmestyvä kausi pitää sisällään mielenkiintoisia yksityiskohtia. Kaudella tullaan näkemään muun muassa Uma Thurmanin 19-vuotias tytär, Maya Hawke

Hawke esittää mitä ilmeisimmin Robin-nimistä nuorta naista, joka on hyvin kyllästynyt omaan työhönsä pikkukaupungissa. Robinin tylsä elämä saa kuitenkin mielenkiintoisen käänteen, kun hän sotkeentuu asioihin, joihin ei olisi pitänyt. 

Maya Hawke on seurannut Oscarinkin voittaneen äitinsä jalanjälkiä näyttelijänä. Nuori nainen on tehnyt myös töitä mallina. Hawken piti esittää debyyttiroolinsa Pienenä Merenneitona, mutta tuotantoyhtiö ei puoltanut naista rooliin. Hän pääsi kuitenkin tekemään debyyttisuorituksensa  BBC:n minisarjassa Little Women

Hawke on Thurmanin ja tämän entisen miehen, Ethan Hawken, ensimmäinen lapsi. Pari erosi vuonna 2005 kahdeksan vuoden yhdessäolon jälkeen. 

Lue myös: Stranger Things -faneille hyviä uutisia - sarja jatkuu pidempään kuin on kuviteltu

Lähde: UNILAD

Kilpailut

Uusimmat