Selviytyjät Suomi: Sampo Kaulasen silmät paloivat!

15.04.2018 11:55 - Mikko Räsänen - Luettu 3 405 kertaa

Selviytyjät Suomi -kilpailun kovuudesta kertoo se, miten moni kilpailijoista loukkaantui ohjelman aikana.

Selviytyjät Suomi -ohjelman katsojat eivät ole nähneet, mitä kaikkia vammoja kilpailijat ovat autiosaarella ja ohjelman kilpailujen aikana nähneet. Alla vakavimpia loukkaantumisia:

Kalle Palander

Sai jalkaansa pitkän ja syvän haavan kaaduttuaan rantavedessä teräviin kiviin. Paikalle tarvittiin lääkäriä ja haava jouduttiin tikkaamaan (kts. kuva yllä).

Juhana Helmenkalastaja

Juhana Helmenkalastaja loukkasi kätensä jo avausjaksoissa.

- Toisessa tehtävässä meidän piti hypätä ryhmänä 2,5-metriä korkealta aidalta. Muut hyppäsivät sieltä alas niin, että käteni oli vielä esteen päällä. Karabiinihaka iski kämmeneeni 300 kilon voimalla, Helmenkalastaja kertoo onnettomuudesta, Helmenkalastaja kertoo.

Helmenkalastajan palattua Suomeen selvisi, että hänen kätensä kämmenluu oli murtunut kahdesta kohdasta. 

- Minulle jäi myös arvet käteen. 

Janni Hussi

Joutui vaarallisten meduusojen polttamaksi. Meduusojen uhka oli lopulta niin suuri, että kaikki kilpailijat evakuoitiin toiselle saarelle. 

Sampo Kaulanen

Monet katsojat ovat huomanneet, että Sampo Kaulanen on näyttänyt Selviytyjät Suomi -ohjelmassa kuvatuissa haastatteluissa siltä, kuin hän olisi juuri itkenyt. Kaulasen silmät ovat olleet todella punaiset. Itkemisen sijaan kyse on ollut vakavammasta.

- Sampolla paloivat molemmat silmät auringossa. Se oli vähän vastaavanlainen tila kuin lumisokeus, Juhana Helmenkalastaja kertoo. 

James Nikander

James Nikander loukkasi varpaansa tehtävässä, jossa piti yrittää pysyä seinällä mahdollisimman pitkään. Hänen jalkansa lipesi, hän putosi ja myöhemmin selvisi, että samassa yhteydessä hänen varpaansa oli murtunut. 

Katso alta Juhana Helmenkalastajan haastattelu, jossa hän paljastaa, mitä kaikkea sarjan kulisseissa on todella tapahtunut. 

Lue myös: Nyt puhuu Selviytyjien Juhana Helmenkalastaja: En ole sarjan konna!

Lue myös: Yllätys Selviytyjät Suomi -sarjassa: Yksi kilpailija esittää tyhmää, juoniikin salaa voittoa!

Selviytyjät Suomi
Nelosella
Sunnuntaisin klo 20.30

Arvostele artikkeli

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat