Kuva: Mikko Räsänen

Pyhimys kieltäytyi ensin yhteistyöstä Roope Salmisen kanssa: "Ehkä hän luuli meitä bilebändiksi"

13.04.2018 16:45 - Katariina Auvinen

Roope Salminen & Koirat -yhtyeeltä ilmestyi tänään uusi biisi.

Roope Salminen & Koirat -yhtyeeltä tuli tänään ulos uusi kappale, Nannanaa, jossa on mukana myös räppäri Pyhimys. Kyseessä on laulaja, Roope Salmisen mukaan rakkauslaulun vastakohta. Laulaja halusi räppärin mukaan kappaleelle, koska laulun tekstin kirjoittamisen aikaan Salminen kuunteli Pyhimyksen Pettymys-levyä paljon. 

- Silloin tuntui, että kappale olisi voinut olla siltä levyltä. Halusin Pyhimyksen mukaan kappaleelle, jos hän ei olisi suostunut, en usko että kappaletta olisi edes tehty, Roope Salminen kertoo Voice.fi:lle antamassaan haastattelussa. 

Hän lähetti demon Pyhimykselle noin 1,5 vuotta sitten, mutta räppäri ei ollut kiinnostunut yhteisestä projektista tuolloin.

- Hän kieltäytyi ensin tulemasta mukaan kappaleelle. En tiedä johtuiko se esimerkiksi siitä, että meiltä oli juuri tullut ulos Madafakin darra ja Pilkun jälkeen -kappaleet, joiden johdosta meidät miellettiin vahvasti bilebändiksi. Voi olla, että hän kuvitteli ettemme ole tosissamme tämän kappaleen kanssa, Salminen pohtii. 

Salminen ei kuitenkaan lannistunut kielteisestä vastauksesta vaan kysyi mieheltä uudelleen yhteistyömahdollisuuksista muutama kuukausi kieltäytymisen jälkeen. 

- Silloin Pyhimys suostui, Salminen iloitsee. 

Fanit ovat ylistäneet biisiä sosiaalisessa mediassa. 

"Uus lemppari teidän porukalta. Kertosäe jäi heti soimaan päähän." 

"Te ette ikinä jätä kylmäksi, ihan huikea."

"Kertsin muistaa jo ulkoa!"

Kuuntele kappale alta 

Lue myös: Roope Salminen irvailee Putousta Twitterissä haukkuneelle naiselle: "Aivan, hyvä kun korjasit"

Kilpailut

Uusimmat