Kuva: Getty Images

Jennifer Anistonin eksä liehittelee tähden hyvää ystävää - ikäeroa yli 20 vuotta

11.04.2018 11:15 - Katariina Auvinen

Justin Theroux ja Jennifer Aniston ilmoittivat kuukausi sitten eroavansa.

Näyttelijä Jennifer Aniston, 48, ilmoitti viime kuussa eroavansa aviomiehestään, Justin Therouxista, 46, seitsemän vuoden yhdessäolon jälkeen. Mitä ilmeisimmin mies on jo päässyt yli hänen ja Anistonin suhteesta, koska Daily Mail -julkaisu uutisoi Therouxin lämmitelleen laulaja Selena Gomezia, 25. 

Julkaisun mukaan pari olisi vaihtanut hyvin flirttailevia viestejä keskenään. Selena Gomez ja Jennifer Aniston ovat ystäviä keskenään. 

Selena Gomez erosi myös helmikuussa Justin Bieberistä. (kuva: Getty Images )

- Jo suhteen aikana oli selvää, että Theroux on mieltynyt Selenaan. Se oli salaisuus, jonka kaikki tiesivät, mutta kukaan ei maininnut siitä. Hän kuitenkin etsii pelkästään ongelmia flirttailemalla Gomezin kanssa näin pian eron jälkeen, lähde kertoo. 

Jennifer Aniston on saanut tietää viesteistä ja lähipiirin mukaan nainen on hermostunut niistä. Hän on vihainen siitä, että Theroux yrittää viedä hänen ystävänsä. Samaan aikaan Aniston painii omien ongelmiensa kanssa, koska hän on yrittänyt lämmitellä suhdettaan entiseen poikaystäväänsä, Brad Pittiin

Pittin on huhuttu kuitenkin tapailevan nykyisin arkkitehtina työskentelevää professori, Neri Oxmania

- Jennifer on murtunut siitä, että Pitt seurustelee nyt toisen naisen kanssa, koska hän uskoi heidän palaavan yhteen, lähde kertoo. 

Lue myös: Olivatko Jennifer Aniston ja Justin Theroux edes koskaan naimisissa? Todisteita ei löydettävissä

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat