Kuva: Senja Rapila

IS: Jari Sillanpään isä huolissaan poikansa tilanteesta: ”Isänä seison hänen rinnallaan aina"

07.04.2018 10:15 - Emmi Moilanen

Raimo Sillanpää ei halua etsiä syitä poikansa huumeiden käyttöön.

Huumekohun vuoksi viime aikoina otsikoihin noussut iskelmälaulaja Jari Sillanpää on aiheuttanut huolta myös lähipiirilleen. Miehen isä, Raimo Sillanpää, 79, kertoo Ilta-Sanomille olevansa poikansa tukena.

Raimo Sillanpää toteaa seuranneensa pojastaan kirjoitettuja lehtijuttuja. Myös neuvonantajia on Jarin vaikeassa tilanteessa riittänyt.

- Paljon on neuvonantajia, mutta minä en lähde poikaani neuvomaan. Haluan pitää hyvät välit poikaani, enkä lähde tökkimään muurahaispesää, Raimo Sillanpää kertoo Ilta-Sanomille.

Televisioesiintyminen "ei ehkä ollut hyvä juttu"

Raimo Sillanpää kertoo myös katsoneensa poikansa taannoisen esiintymisen Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa. Tuomas Enbusken haastattelussa Jari Sillanpää puhui huumeidenkäytöstään ensimmäistä kertaa maaliskuisen kärynsä jälkeen.

- Ehkä se ei ollut poikani puolelta hyvä juttu. Hän kuitenkin itse päättää tekemisistään ja sanomisistaan, Raimo Sillanpää toteaa Ilta-Sanomien artikkelissa.

Jari Sillanpään huumekohun myötä myös miehen keikkoja on peruttu. Raimo Sillanpää iloitsee kuitenkin varovaisesti, että peruuntuneiden keikkojen tilalle on löytynyt muita esiintymisiä.

Raimo Sillanpää ei myöskään ota kantaa siihen, mitä laulajan kuuluisi seuraavaksi tehdä eikä halua etsiä sen enempää syitä poikansa huumeiden käyttöön.

- Jari on poikani, ja isänä seison hänen rinnallaan aina, Sillanpää tiivistää Ilta-Sanomille.

Lue myös: MTV: Tuomas Enbuske kommentoi nyt kohuhaastattelua - kiittelee Sillanpäätä kolmesta seikasta

Lue myös: Tuomas Enbuskelta suorat sanat Jari Sillanpäästä IL:ssä: "Ei näytellyt katuvan narkkarin roolia"

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat