Kuva: Getty Images

Malli Chrissy Teigen ajautui ilmiriitaan kasvissyöjien kanssa - syynä twiitti pekonista

30.03.2018 09:15 - Iiro Myllymäki

Chrissy Teigeniä kutsutaan lihansyöntinsä takia muun muassa "ällöttäväksi".

Malli Chrissy Teigen, 32, tunnetaan mallintöiden ohella keittokirjoistaan ja napakoista twiiteistään. Nyt naisen rakkaus ruokaan ja suorasanaiseen Twitterin käyttöön ovat yhdistyneet, ja lopputuloksena on syntynyt melkoinen riita kasvissyöjien kanssa.

Kaikki sai alkunsa siitä, kun Teigen vastasi Twitterissä kysyttyyn kysymykseen siitä, mikä kuvassa näkyvistä pekoniviipaleista näyttää parhaimmalta. Pekoni-twiitti sai jotkut kasvissyöjät kimpaantumaan Teigenille.

(kuva: Twitter)

”Jos sinun pitäisi katsoa sikojen kasvoja, kun ne teurastetaan, saattaisit ajatella asiaa uusiksi. Nämä pikkuiset ansaitsevat enemmän kuin päätyä pekoniksi”, kirjoittaa Twitterissä eräs nainen, joka on jakanut kirjoituksensa yhteyteen myös kuvan ahtaissa oloissa elävistä sioista.

(kuva: Twitter)

Kasvissyöjien twiitit eivät tähän loppuneet.

”Enpä osaa kuvitellakaan, miltä tuntuu kun kokee olonsa niin tärkeäksi, että muut olennot ovat olemassa / kuolevat vain sinua varten! Kaiken elämän kunnioittaminen on paljon antoisampi tapa elää”, kommentoi sikakuvan jakanut nainen, joka sai suoran vastauksen Teigeniltä:

”Enpä osaa kuvitellakaan, että pitäisin itseäni jumalana vain koska en syö lihaa ja että samalla olisin tuomitseva nulikka tuntemattomille ihmisille netissä”, Teigen kommentoi.

(kuva: Twitter)

Twitter-sota ei päättynyt vielä tähänkään. Teigeniä on kutsuttu lihansyönnin takia muun muassa ällöttäväksi ja jotkut ovat kommentoineet menettäneensä kaiken kunnioituksensa Teigeniä kohtaan hänen uusien twiittiensä takia. Teigen puolestaan on kommentoinut, että jos hän joskus lakkaisi syömästä lihaa, hän ei käyttäytyisi lihansyöjiä kohtaan vastaavalla tavalla kuin häntä kohtaan on nyt käyttäydytty.

”En koskaan halua olla niin etuoikeutettu ja tuomitseva kuin nämä tyypit, jotka sekoavat Twitter-tililläni”, Teigen kirjoittaa.

(kuva: Twitter)

Lue myös: Raskaana oleva Chrissy Teigen haluaa jo kolmannen lapsen - laihduttaa vasta sen jälkeen unelmavartalon

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat