Kuva: Getty Images

Laulaja Princen kuolinsyystä uutta tietoa - salainen raportti julki

27.03.2018 18:45 - Katariina Auvinen

Laulajan verestä olisi raportin mukaan löytynyt tavattoman suuri määrä fentanyyliä.

Laulaja Prince, 57, kuoli kaksi vuotta sitten. Viranomaiset kertoivat syyksi opioidilääkkeiden yliannostuksen, mutta sen enempää asiasta ei ole tihkunut tietoa ulkomaailmaan. Lääkkeiden resepti löytyi laulajan kotoa, jonka johdosta kuolemaa pidetäänkin onnettomuutena. 

Nyt Associated Press on saanut käsiinsä kuolemansyyn raportin, josta on selvinnyt että miehen ruumiista olisi löytynyt hälyttävän suuria määriä fentanyyliä, joka on voimakas täyssynteettinen opioidi. 

TMZ-julkaisu uutisoi, että Princen verestä olisi mitattu 67,8 mikrogrammaa per litra, fentanyyliä. Ihmisten tiedetään kuolleen jo kolmen mikrogramman jälkeen, joten määrä on merkittävä. 

New Jerseyn lääketieteellisessä opettava, Lewis Nelson, kertoo määrän olevan tavattoman korkea jopa sellaiselle henkilölle, joka kärsisi kroonisista kivuista. 

Princea oli hoidettu sairaalassa viikko ennen miehen kuolemaa, jonka katsotaan olevan yhteyksissä vahvojen lääkkeiden käyttöön. Monet lähteet ovat kertoneet, että Prince oli HIV-positiivinen, mutta hänellä ei tiedetty olevan mitään muita sairauksia, joka olisi selittänyt noin suuren määrän vahvoja kipulääkkeitä. 

Lue myös: Princen kuolinsyy selvisi

Lähde: TMZ

Kilpailut

Uusimmat