Kuva: Getty Images

Pink paljastaa ikävän totuuden musiikkifaneista - "Se ällöttää minua"

01.03.2018 12:45 - Iiro Myllymäki

Pinkin mukaan jotkut fanit yrittävät lietsoa vihaa hänen ja Christina Aguileran välille.

Pink, 38, ja Christina Aguilera, 37, ovat poptähtiä, joiden keskinäiset välit ovat vuosien varrella keränneet paljon palstatilaa. Naisten on kerrottu olleen riidoissa pitkään vuosituhannen vaihteesta lähtien, ja Pink on paljastanut, että naisten riitely meinasi kerran äityä fyysiseksi tappeluksi baarissa. Pink on kuitenkin painottanut, että kaksikko on nykyään erittäin hyvissä väleissä ja he ovat jopa levyttäneet dueton yhdessä.

Silti jotkut lietsovat huhuja kaksikon välisestä vihanpidosta edelleen. Aihe nousi uudelleen esille viime marraskuussa, kun netissä alettiin levittää kuvaa Pinkistä katsomassa Christina Aguileran esitystä palkintogaalassa. Kuvassa Pinkin ilme näytti tuskastuneelta, mutta Pink itse oikoi käsityksiä heti sanomalla olleensa vain liikuttunut Aguileran esityksestä.

Kyseinen väärinkäsitys on noussut esiin Pinkin tuoreessa haastattelussa Cosmopolitanissa. Haastattelussa Pink kertoo, miten paljon hän arvosti Aguileran esittämää Whitney Houston -tribuuttia.

- Tuossa esityksessä Christina teki kunniaa yhdelle hänen suosikkilaulajistaan, jota on erittäin hankala jäljitellä. Christina on yksi sukupolvemme parhaista laulajista. Jo sillä, että hän edes nousi lavalle ja uskalsi jäljitellä Whitneytä, hän ansaitsee täyden kunnioitukseni. Mielestäni hän veti sen nappiin, Pink sanoo.

Pink jatkaa, että hänen normi-ilmeensä on yleensä melko pelottavan tai vihaisen näköinen, joten siitä ei pitäisi vetää minkäänlaisia johtopäätöksiä. Naista harmittaa, että jotkut fanit haluavat lietsoa draamaa, jota ei tosiasiassa ole olemassa.

- Rehellisesti sanottuna ihmiset haluavat minun ja Christinan vihaavan toisiamme. Sellaisia hänen faninsa ovat, sellainen maailma on, ja se ällöttää minua. Olen niin kyllästynyt naisten väliseen väkivaltaan ja riitoihin. Se on kuin lukiossa, ja jätin lukion kesken hyvästä syystä – minulla ei ole aikaa sellaiseen. Nyt kun Trump on presidenttimme, ihmiset ovat äkäisiä ja kaikkia traagisia asioita tapahtuu, en ajattele tuollaisia asioita. Minä tuen muita naisia, annan heille kiitosta kun he sen ansaitsevat, annan maailmalle rakkautta ja kasvatan lapsiani ja otan haleja vastaan, Pink sanoo.

Lue myös: Yksi pop-maailman kuuluisimmista riidoista on ohi - laulajat levyttivät dueton yhdessä

Lähde: Twitter

Kilpailut

Uusimmat