Kuva: Getty Images

Mallikaunotar Iskra Lawrencen uimapukukuvalla tärkeä sanoma: "Täydellistä ei ole olemassa"

19.02.2018 18:15 - Henna Koste

Iskra Lawrence ei halua näyttää sosiaalisessa mediassa vain yhtä puolta itsestään.

Mallikaunotar Iskra Lawrence, 27, on nainen, joka vie eteenpäin kehopositiivisuutta. Hiljattain nainen hermostui siitä, että hänet on lokeroitu plus-malliksi. Häntä tympäisi viihdeuutisen otsikko, jossa kerrottiin, että ”Plus-koon malli Iskra Lawrence osoittaa olevansa itsevarma kropastaan rannalla Miamissa”. Naisen mielestä ensimmäisen sanan olisi voinut täysin hyvin jättää pois. 

Tuoreessa kuvassaan nainen säteilee kilpaa auringon kanssa kesäisessä maisemassa. Uimapukukuvalla on tärkeä sanoma.

"Olemme kaikki ihmisiä. En ole täydellinen, mutta seuraat minua ja sivuani. Voisin helposti julkaista joka päivä vain tällaisia kuvia. Ne keräävät eniten tykkäyksiä, seuraajia ja vähiten ristiriitoja. Se ei kuitenkaan ole kaikkea, mitä olen tunnen ja ajattelen."

Nainen toteaa, ettei hän suunnittele sosiaalisen median käyttöään liian tarkasti. Hän ei käytä aikaansa miettimällä, kuinka hänen Instagram-tilinsä näyttäisi mahdollisimman hyvältä. Hän ei myöskään kuluta aikaa Photoshopin äärellä.

"Tiedän, ettei täydellistä ole olemassa. En halua luoda epävarmuuksia itselleni vartaloni kanssa. Voin chillata ja syödä rennosti ystävieni kanssa."

Malli muistuttaa, että jokaisen tulisi jakaa rohkeasti tarinaansa, eikä pelätä näyttää myös haavoittuneisuuttaan. 

Lue myös: Mallikaunottaresta puhuttiin plus-kokoisena - antoi jäätävän kuittauksen Twitterissä

Kilpailut

Uusimmat