Kuva: Getty Images

Huippu-DJ Kygo paljasti Suomen vierailullaan - ei haaveillut lapsena muusikon ammatista

08.02.2018 21:15 - Katariina Auvinen

Kygo aloitti maailmankiertueensa Suomesta tällä viikolla.

Norjalainen huippu-DJ Kygo, 26, käynnisti maailmankiertueensa Suomesta tällä viikolla. Hän valotti Radio Novalle antamassaan haastattelussa muun muassa sitä, mikä hänen unelma-ammattinsa lapsena oli. 

- Yllättävää kyllä unelma-ammattini ei liittynyt musiikkin aivan pienenä. Aloitin kyllä pianon soittamisen kuusivuotiaana, mutta olin enemmän kiinnostunut jalkapallosta. Halusin olla jalkapallon ammattilainen, Kygo kertoi. 

Kiinnostus musiikkiin kuitenkin vahvistui iän myötä, ja teini-ikäisenä ammatinvalinta oli selvä. 

- Noin 14-15 -vuotiaana kiinnostuin musiikista niin paljon, että halusin työskennellä sen parissa. 

DJ on päässyt tekemään yhteistyötä suosittujen artistien ja yhteiden kanssa. Viimeisin yhteistyö tapahtui One Republic -yhtyeen kanssa. He julkaisivat yhdessä kappaleen Stranger Things. 

- Haluaisin todella kovasti päästä tekemään yhteistyötä vielä jossain vaiheessa Ed Sheeranin kanssa, hän listaa idolinsa. 

Jalat maassa

Kygo on niittänyt nuoresta iästään huolimatta mainetta jo muutaman vuoden ajan. Hän pitää itseään kuitenkin erittäin jalat maassa -ihmisenä. 

- Minulle on jotenkin tärkeä olla juuri sellainen kuin olen. Omassa lähipiirissäni on vielä ystäviä, jotka ovat olleet rinnallani jo päiväkodista lähtien ja se on tärkeää, hän myöntää. 

Lue myös: Tiesitkö näitä huippu-DJ Kygosta? Lue 3 faktaa

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat