Kuva: Getty Images

Oasis-tähti Liam Gallagher käyttää edelleen huumeita - ei aio estää lapsiaan kokeilemasta aineita

16.01.2018 09:15 - Katariina Auvinen

Gallagher on kamppaillut päihdeongelman kanssa melkein koko elämänsä.

Oasis-tähti Liam Gallagher, 45, on myöntänyt avoimesti huumeriippuvuutensa ja hakeneensa päihdeongelmaan myös apua. Nyt neljän lapsen isä on myöntänyt, että hän ei ole vieläkään päässyt huumeista täysin eroon, vaan käyttää vieläkin. 

Hän ei kuitenkaan kerro, minkä aineiden kanssa hän kamppailee vieläkin. Mies on jäänyt kiinni ennen ainakin kokaiinin käytöstä. 

Gallagherin mukaan hän ei käytä enää yhtä paljon huumeita kuin ennen, mutta myöntää niiden olevan edelleen ongelma hänelle. Hän myös kertoi Daily Mail -julkaisun mukaan, että hän tuntisi itsensä tekopyhäksi, jos hän saarnaisi lapsilleen huumeista. Sen sijaan hän on paljastanut, että ei voi estää lapsiaan kokeilemasta huumeita, koska hän on itse näyttänyt toisenlaista esimerkkiä. 

Gallagherilla on yhteensä neljä lasta, Lennon, 18, Molly, 20, Gene, 16 ja Gemma, 4. 

Mies teki tunnustuksen jo elokuussa, kun hän varoitti muita käyttämästä huumeita. Hän on myöntänyt, että huumeet ovat aiheuttaneet isoja ongelmia hänen henkilökohtaisessa elämässä. 

- Olen ollut kaksi kertaa naimisissa, satuttanut lapsiani, joten älkää vetäkö liian paljon huumeita tai juoko liian paljon alkoholia, hän neuvoi. 

Lue myös: Oasis-tähti Liam Gallagherin poika on kuin ilmetty isänsä - katso kuvat 18-vuotiaasta mallista

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat