Kuva: Getty

Kuvankaunis unelmien poikamiestyttö jakoi meikittömän kuvan - some sekosi tärkeästä kannanotosta

15.01.2018 22:45 - Henna Koste

Kaitlyn Bristowen meikittömän selfien tarkoitus oli jakaa viesti, joka meiltä monesti unohtuu. Otos keräsi huiman suosion.

Kaitlyn Bristowe, 32, tuli tutuksi Bachelor-sarjasta, jossa hän kilpaili komeasta poikamiehestä. Kun rakkaus ei roihahtanut tästä ohjelmasta, Bristowesta muovattiin Bachelorette. Kaunotar valitsi itselleen kumppanin sarjaan osallistuneista hurmureista. Bristowe valitsi Shawn Boothin. Pari on edelleen yhdessä. 

Moni sarjaa katsonut seuraa paria myös sosiaalisessa mediassa. Bristowella on Instagram-tilillään 1,6 miljoonaa seuraajaa. Kaunottaren elämä näyttää kuvien perusteella varsin ihanalta: hyvä parisuhde, matkustelua, juhlia ja upea koti. Nainen jakoi kuitenkin hiljattain poikkeuksellisen kuvan. Viime kuukaudet tähti on viettänyt keikkailessaan ahkerasti Home for the Holidays -esityksissä.

"Tämä pilaa minun kauniin tilini, mutta en oikeastaan välitä siitä. Kahden broadway-kuukauden jälkeen, kun olen ollut täydessä tällingissä: tämä on se, miltä oikeasti näytän", hän kirjoittaa.

Hän kertoo, että arki on ollut yhtä hullunmyllyä. Nainen tunnustaa palaneensa loppuun. Hän säälii miestään, joka on ottanut ärtymyksen vastaan. 

"Halusin vain muistuttaa sinua selailun lomassa, että olet kaunis sellaisena kuin olet. Instagram on kokoelma huippuhetkiä", tähti toteaa.

Hän kannustaa seuraajiaan rakastamaan enemmän ja selailemaan vähemmän somea. Hän toivoo myös jokaisen laittavan useammin aitoja kuvia Instagramiin. Kuva on kerännyt liki 200 000 tykkäystä. Se on huimasti enemmän kuin naisen muut kuvat. Bristowe on saanut valtavasti palautetta - kiitosta inspiroivasta tekstistään sekä kauniista kuvastaan. 

 

Lue myös: Victoria´s Secret -malli hyllytettiin kuvauksista liian lihavana - julkaisi herättelevän kuvan

Lähde: PopSugar

Kilpailut

Uusimmat