Kuva: Getty

Nicole Kidman ei maininnut adoptiolapsiaan onnittelupuheessa - taustalla synkkä tarina

09.01.2018 16:45 - Katariina Auvinen

Kidman ei ole nostanut onnittelupuheessaan esille hänen ja Tom Cruisen kahta adoptoitua lasta.

Näyttelijä Nicole Kidman, 50, koppasi palkinnon elokuva-alan Golden Globe -gaalassa viime viikonloppuna. Onnittelupuheessa Kidman kiitteli erikseen aviomiestään, Keith Urbania, sekä heidän kahta lastaan, Sunday Rosea ja Faith Margarethia.

(kuva: Getty)

Kidmanilla on myös kaksi adoptoitua lasta hänen entisen miehensä, Tom Cruisen, kanssa. Heidän mainitsematta jättäminen kiitospuheessa on herättänyt kummastusta. Kyseessä ei ole mikään harvinainen kerta, koska Kidman ei mainitse Isabellaa, 25, ja Conoria, 22, mielellään julkisuudessa. Syyksi on arveltu lasten uskontoa, skientologiaa, johon Cruise on onnistunut houkuttelemaan lapset mukaan. 

Daily Mail -julkaisun mukaan Kidman ei hyväksy tätä, mutta koettaa kunnioittaa lastensa päätöstä. Hän on kertonut julkisuudessa, että hän ei aio kommentoida millään tavalla skientologiaa. 

Entisen skientologian kannattajan, Leah Reminin, mukaan kyseessä olisi hieman synkempi tarina. Reminin mukaan Kidmanista on tehty skientologian piireissä ihminen, johon ei saa olla yhteydessä. Remin on myös väittänyt, että esimerkiksi Isabella on itse päättänyt katkaista kaikki yhteydet äitiinsä. 

Lue myös: Miltä näytti 16-vuotias Nicole Kidman? Näyttelijätärtä ei ole tunnistaa vanhoista kuvista

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat