Kuva: Getty

Ewan McGregor yllätti gaalan voittopuheessaan - kiitteli sekä vaimoaan että uutta rakastaan

08.01.2018 11:15 - Iiro Myllymäki

Ewan McGregorin huhutaan eronneen vaimostaan toukokuussa.

Ewan McGregor oli yksi onnekkaista voittajista sunnuntaina juhlitussa Golden Globe -gaalassa. Mies sai parhaan televisiosarjan miespääosanäyttelijän palkinnon rooleistaan Fargo-sarjassa. Skottinäyttelijä esittää sarjassa kaksosia Rayta ja Emmitiä. Palkinnon saatuaan mies kiitti voittopuheessaan sekä vaimoaan että huhuttua uutta rakastaan.

Ensin mies mainitsi vaimonsa Eve Mavrakisin puheessaan.

- Haluan sanoa kiitokseni Evelle, joka on aina seissyt rinnallani 22 vuoden ajan. Kiitos myös neljälle lapsellemme Claralle, Estherille, Jamyanille ja Anoukille, McGregor sanoi.

Sitten mies kiitti myös uutta huhuttua rakastaan Mary Elizabeth Winsteadia, joka esittää Fargo-sarjassa hänen hahmonsa Rayn tyttöystävää.

Mary Elizabeth Winstead (kuva: Getty)

- Ei olisi Emmit-hahmoa ilman David Thewlisia, Michael Stuhlbardia ja Carrie Coonia. Eikä olisi Rayta ilman Mary Elizabeth Winsteadia, McGregor sanoi.

Huhut kertovat, että McGregor on eronnut vaimostaan viime toukokuussa ja he ovat jo jonkin aikaa asuneet erillään. Huhut McGregorin ja Mary Elizabeth Winsteadin romanssista käynnistyivät viime syksynä, kun kaksikko nähtiin suutelemassa kahvilassa.

Ewan McGregor vaimonsa Eve Mavrakisin kanssa (kuva: AOP)

Lue myös: Naimisissa oleva Ewan McGregor uskottomuuskohun keskellä - kiihkeä suudelma tallentui kuviin

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat