Kuva: AOP

Hurts-yhtyeen kappale soitettiin Victoria's Secretin muotinäytöksessä - laulajalta tiukka kuittaus

30.11.2017 18:30 - Iiro Myllymäki

Hurtsin laulaja Theo Hutchcraft kritisoi kirjoituksessaan epärealistisia kauneusihanteita.

Brittiduo Hurtsin tietoisuuteen kantautui, että Victoria’s Secret -alusvaatemerkki oli käyttänyt heidän musiikkiaan muotinäytöksessään. Muotinäytöksessä soinut kappale oli Hurtsin viimeisimmän albumin single Beautiful Ones, jonka ydinsanomaksi laulaja Theo Hutchcraft on kertonut Voice.fi:n haastattelussa ”yksilöllisyyden ja itsensä ilmaisemisen ylistämisen”.

Duo selvästi koki, että Victoria’s Secretin muotinäytös ei ollut kaikkein sopivin foorumi kyseisen kappaleen esittämiselle. Alusvaatemerkkiä on vuosien saatossa monesti kritisoitu siitä, että he palkkaavat vain tietynlaista kauneusihannetta edustavia naisia malleikseen. Hutchcraft onkin nyt julkaissut Instagramissa pitkän kirjoituksen siitä, mitä tuntemuksia kappaleen soiminen alusvaatemuotinäytöksessä hänessä herättää.

Mies haluaa naisten ymmärtävän, että heidän ei tarvitse ostaa juuri tietynlaisia alusvaatteita tunteakseen olonsa seksikkääksi.

”Sinun ei tarvitse ostaa mitään tehdäksesi itsestäsi viehättävämmän. Itsevarmuus on seksikästä, huumorintaju on seksikästä, ja on seksikästä, kun suhtautuu johonkin asiaan intohimolla. Hyväsydämisyys on seksikästä. Lista jatkuu pitkälle. Sinun ei myöskään tarvitse näyttää siltä kuin nuo naiset muotinäytöksessä”, Hutchcraft kirjoittaa.

Fanit kiittelevät

Mies kritisoi kirjoituksessaan mainosten ja median välittämiä kauneusihanteita, jotka helposti saavat nuoret naiset tuntemaan itsensä riittämättömiksi ja epävarmoiksi. Mies ei tässä yhteydessä mainitse suoraan Victoria’s Secretiä, mutta on selvää, että hän näkee kyseisen brändin yhtenä osasyyllisenä naisten epävarmuuksiin.

”Itsevarmuuden löytäminen ei ole helppoa, mutta jos keskittyy omaan sisimpäänsä ja omaan onnellisuuteensa, kaikki paineet muuttuvat lopulta merkityksettömiksi. Kaikki, jotka ansaitsevat rakkautesi rakastavat sinua sellaisena kuin olet”, mies jatkaa.

Hutchcraft kirjoittaa tekstissään myös miesten kohtaamista odotuksista ja paineista, joita yhteiskunta heille asettaa. Hän kuitenkin näkee tulevaisuuden valoisampana ja on toiveikas siitä, että ajat ovat nyt muuttumassa. Lopuksi mies kehottaa kaikkia miehiä rakastamaan ja kunnioittamaan naisia ja ottamaan oppia heiltä.

Miehen päivitys on saanut monet fanit kiittelemään miestä kommenttikentässä, ja päivitys on saanut yli 20 000 tykkäystä. Voit lukea koko kirjoituksen alta. Pääset siirtymään seuraavaan kuvaan klikkaamalla kuvan oikeassa laidassa olevaa nuolta.

Lue myös: Hurts-yhtyeen laulaja paljastaa pelottavimman fanikohtaamisensa: "Fani murtautui hotellihuoneeseeni"

Lue myös: Hurts muistelee karmeimpia keikkakokemuksiaan: "Soitimme pelkälle baarin henkilökunnalle"

Kilpailut

Uusimmat