Kuva: AOP

Floyd Mayweather kerskaili lomakuvillaan somessa - varkaat iskivät tyhjään miljoona-asuntoon

30.11.2017 18:00 - Sami Ikonen

Rikkauksillaan leveillyt nyrkkeilijä joutui katumaan, kun varkaat päättivät murtautua hänen taloonsa.

The Sun -lehti uutisoi, että varkaat olivat iskeneet Floyd Mayweatherin kartanoon kaksi päivää sen jälkeen, kun nyrkkeilijä kertoi lähteneensä lomamatkalle Aasiaan. Ikkunan kautta kartanon sisälle päässeet murtomiehet saivat mukaansa noin kymmenen tuhannen euron arvosta tavaroita, kuten esimerkiksi aurinkolaseja ja laukkuja.

Murron taloudellinen menetys tuskin painaa miljoonia tienanneen nyrkkeilijän lompakkoa. Mayweather ei ujostele näyttää menestyksen hedelmiä yleisölle. Hän on usein julkaissut kuvia ja videoita, joissa hän esittelee ostamiaan rannekelloja tai urheiluautoja.

Mayweather osti uuden asunnon Beverly Hillsistä voitettuaan vapaaottelija Conor McGregorin viime kesän huippukohtaamisessa. Uusi kartano maksoi arviolta 19,5 miljoonaa dollaria, jonka nyrkkeilijä maksoi käteisellä. Vuonna 1992 rakennettu kartano sisältää muun muassa kymmenen pesuhuonetta, viidenkymmenen hengen elokuvateatterin ja viimeistä huutoa olevat huonekalut. 

View this post on Instagram

My wine cellar in my Beverly Hills castle.

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Mayweather ei ole hävinnyt kertaakaan viidenkymmenen ammattilaisottelun aikana. Kohtaaminen McGregorin kanssa piti olla hänen uransa viimeinen, mutta huhujen mukaan nyrkkeilijä olisi tekemässä paluuta kehään.

Lue myös: Huippuselostaja kritisoi Mayweatherin ja McGregorin ottelua: "Kaikki oli suurta näytöstä"

Lue myös: Tuomarin kimppuun hyökännyt McGregor katuvaisena: "Pahin olisi voinut tapahtua"

Lue myös: Jalkapallolegenda vaihtoi lajia - nousee nyrkkeilykehään

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat