Kansalaisten terävä havainnointi johti useamman pyörävarkaan kiinnijäämiseen Espoossa. Länsi-Uudenmaan poliisilaitos kertoo, kuinka pyörävarkaat usein toimivat.
Koska lainattu kirja kuuluu palauttaa, entä saako sitä pyyhettä varastaa hotellista? Mm. nämä mietityttävät kuuntelijoita, mutta onneksi kaikkitietävä Anssi kertoo vastauksen näihinkin! Entä ovatko vanhat kodinkoneet parempia kuin uudet? Vastaus myös tähän kysymykseen täältä!
Novan Aamu ottaa kovasti kantaa uuteen ajokorttiuudistukseen. Akin Black Week piinalle ei tunnu näkyvän loppua ja Minna on kovan paikan edessä, kun hän vihdoin joutuu syömään hatullisen jotain! Kuuntele parhaat palat tästä!
Jääkiekkojoukkue on kutsunut tapahtunutta "vuosisadan rikokseksi".
Mies päätyi varkaudesta vankilaan.
Hansu kertoi ryöstöstä, joka tapahtui huulilla, mutta Anssi kyseenalaisti varkauden täysin!
Käytettyjen arvokellojen myyjä Sami Astala oli joutua huijauksen kohteeksi, mutta kuka loppupeleissä huijasikaan ja ketä.
Rikkauksillaan leveillyt nyrkkeilijä joutui katumaan, kun varkaat päättivät murtautua hänen taloonsa.
Kuva paljasti John Terryn perheineen olevan matkoilla. Varkaat ottivat tilaisuudesta vaarin.
Edesmenneen Facebook-tilille hakkeroituneilla tai niistä tiedot varastaneilla henkilöillä on monenlaisia motiiveja toiminnalleen.
Hauska kuva varkaasta leviää netissä.
Radio Novan Iltapäivässä käytiin tänään läpi tapauksia, jolloin varkaat ovat toimineet niin härskisti, ettei sitä ole voinut enää edes epäillä.
Poliisi muistuttaa, että yksinkertaisin keino asuntomurron ennalta estämiseen on asunnon pitäminen asutun näköisenä myös lomien aikana.
Viime vuonna Suomessa varastettiin yli 20 000 pyörää. Pelkästään Helsingissä varastetaan noin neljä tuhatta pyörää vuodessa. Kierre on melkoinen, sillä suomalaiset ostavat itse suurimman osan varatetuista pyöristä.
Rainer Frimanin, Matin ja Tepon, Jamppa Tuomisen, Reijo Taipaleen ja Paula Koivuniemen tuotanto on jouduttu siirtämään kaupungin kirjastossa tiskin taakse varkauksien vuoksi, uutisoi Yle.
Syy Suomessa konsertoineen Miley Cyruksen alakuloisiin twiitteihin saattoi olla aivan muu kuin keväällä kuollut lemmikkikoira.