Kuva: Mikko Räsänen

Sydänsuruinen Frederik kokeili Tinderiä - pakeni sieltä ensimmäisten yhteydenottojen jälkeen

22.11.2017 08:00 - Mikko Räsänen

Frederikin 15 vuotta kestänyt parisuhde päättyi yllättäen.

Laulaja Frederikin pitkä parisuhde päättyi yllättäen, kun hänen avopuolisonsa Riikka pakkasi tavaransa ja muutti pois pariskunnan yhteisestä kodista Frederikin ollessa lomailemassa ulkomailla. Sydänsuruista kärsivät Frederik tilitti tuntojaan Voice.fi:n haastattelussa ja puhui avoimesti syistä, jotka johtivat eroon. Lue haastattelu täältä

Yksinäisyyteensä Frederik yritti hakea apua myös deittipalvelu Tinderistä, mutta kertoo pöyristyneensä naisten yhteydenotoista.

- Ei sieltä löydä mitään. Yhteydenottoja on tullut virolaisilta ja venäläisiltä naisiltakin, jotka ovat olleet kiinnostuneita. En oikeastaan edes etsi tällä hetkellä vakavasti ottaen seuralaista, koska tässä sydänsurun käsittelyssä saattaa mennä aikaa. Olen eronnut kolmesti, ja joka kerta eron käsittely on vienyt ainakin pari vuotta, hän sanoo rehellisesti. 

Frederikin Tinder-seikkailu jäi lyhyeksi, sillä hän poistui palvelusta yhtä nopeasti kuin oli sinne tullutkin. Nyt hän uskoo, että aktiivisen etsimisen sijaan kohtalo tuo hänen eteensä rakkauden sitten, kun aika on oikea.

- Uskon, että kun joku tärkeä ihminen tulee kohdalle, niin sitä ei hakemalla löydä. Se vain tulee elämääsi. Jos saisin uuden tilaisuuden, antaisin enemmän huomiotani naiselle. Tässä uudessa tilanteessa yksinäisyys on pahinta. Musiikkiurani takia macho-imago voi kyllä haitata mahdollisuuksiani tutustua suomalaisiin naisiin puhtaalta pöydältä. Monella voi olla minusta ennakkoluuloja, vaikka olenkin hyvä tyyppi.

Lue myös: Frederik suree eroaan: "Lauoin kamalia asioita, joita puolisoni on vaikea antaa anteeksi"

Kilpailut

Uusimmat