Serena Williamsilla oli häissään peräti kolme eri mekkoa - katso kuvat hulppeista lookeista

18.11.2017 12:15 - Iiro Myllymäki

Tennistähti meni tällä viikolla naimisiin julkkisten täyttämässä seremoniassa.

Tennistähti Serena Williams, 36, meni naimisiin Reddit-sivuston perustajan Alexis Ohanianin, 34, kanssa viime torstaina. Nyt pari on jakanut Instagram-tileillään upeita kuvia häistä, ja kuvissa oikeuksiinsa pääsee muun muassa Serena Williamsin upea hääpuku.

Valkoisen, muhkean prinsessaunelman on suunnitellut Alexander McQueen -merkille Sarah Burton, joka on aiemmin suunnitellut muun muassa Kate Middletonin hääpuvun. Serena Williams on kertonut Voguelle, että ei olisi ikinä uskonut päätyvänsä kyseisen kaltaiseen häämekkoon, mutta hän rakastui kuitenkin heti mekon näyttävään muotoon.

Pari meni naimisiin intiimissä seremoniassa New Orleansissa. Paikalla oli monia parin julkkisystäviä, kuten Kris Jenner, Beyoncé, Jay-Z ja prinssi Harryn tyttöystävä, näyttelijä Meghan Markle.

Vihkimisen jälkeen Serena Williams vaihtoi asua hääjuhlia varten. Nainen oli päätynyt Versacen mekkoon, johon näyttävyyttä toivat höyhenyksityiskohdat.

Hääjuhlissa nähtiin vielä kolmaskin, lyhyempi mekko, josta näet kuvan alta.

Serena Williams ja Alexis Ohanian alkoivat seurustella vuonna 2015, ja he julkistivat kihlauksensa joulukuussa vuonna 2016. Parin ensimmäinen yhteinen lapsi, Alexis Olympia Ohanian Jr., syntyi syyskuun ensimmäisenä päivänä.

Lue myös: Serena Williams paljasti palaavansa kisakentille vain kuukausia synnytyksen jälkeen

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat