Kuva: Senja Rapila

Esko Kovero on viihtynyt Ismo Laitelan roolissa 18 vuotta - syy on yksinkertainen

10.11.2017 13:30 - Anna Hopi

Näyttelijä Esko Kovero saa inspiraatiota TV-sarjan faneilta.

Salatut elämät -sarjan tunnetuimpia näyttelijöitä on Esko Kovero, 59, joka tunnistetaan "Laitelan Ismona" kaikkialla. Hän kertoo, ettei ole miettinyt kovin paljoa työssään vuosien kulumista, vaikka mies on näytellyt sarjassa 18 vuotta.

- Ilmeisesti luonteenlaatuni on sellainen, että menen päivä kerrallaan, Kovero toteaa Voice.fi-sivuston haastattelussa.

Vuosiin on mahtunut monia hauskoja tilanteita ja juonikuvioita. Yhden mainitakseen Kovero muistelee päivää, jolloin Ismo ja Seppo viettivät päivän nunnaluostarissa.

- Heistä tuli silloin nunnia, se oli aika hupaisaa, hän hymyilee.

"Sarjan tiimi on suuri perhe"

Moni Salatut elämät -sarjassa nähty tähti on siirtynyt vuosien saatossa muihin tehtäviin, mutta Esko Kovero ei ole ollut kertaakaan sivussa roolista. Syy on yksinkertainen.

- Minun on vaikea sanoa ei, ja aina on pyydetty jäämään. Viihtyvyys on ollu huippuluokkaa. Miksi lähteä sellaisesta työstä pois, jossa kokee viihtyvänsä. Meillä on hyvä porukka ja ystävyyksiä on syntynyt. Sarjan tekijätiimi on suuri perhe, hän sanoo.

- Jos mietin Ismo ja hänen poikaansa Kallea, niin olemme kulkeneet Pete Latun kanssa pitkän matkaa samaa tietä. Varmaan olen Petelle sellainen varaisä.

- Ei minun ole täytynyt mitään vartijoita ole tarvinnut palkata ympärilleni. Sarja on suosittu, ja kyllä juonikuvioihin otetaan kantaa jollain lailla. Onneksi sarjassa on sellainen teema, että asiat pyritään selvittämään, Kovero pohtii.

Fanit ovat Koverolle kaikki kaikessa.

- Kadulla törmään ihmisiin ja pääsääntöisesti ne fanikohtaamiset ovat hyvin miellyttäviä ja kannustavia. Mukavalta se tuntuu, ihmiset tarkoittavat hyvää, hän sanoo.

- Usein kysellään Ismo Laitelan kuulumisia, että mitä hahmolle tapahtuu seuraavaksi.

(kuva: Senja Rapila)

Lue myös: Salkkareiden Esko Kovero: "Ihminenhän minäkin vain olen"

Kilpailut

Uusimmat