Kuva: MTV

Tomi Metsäketo ei saapunut Tähdet, tähdet -harjoituksiin - jatko ohjelmassa auki

20.10.2017 14:35 - Katariina Auvinen

Ohjelman tiedottajan mukaan kanava selvittää asiaa parhaillaan.

Seiska kertoi eilen laulaja Tomi Metsäkedon, 42, käyttäytyneen sopimattomasti naisia kohtaan. Lehden mukaan Metsäketo olisi kourinut naisia, solvannut, vaatinut seksiä ja lähetellyt loukkaavia viestejä. Metsäketo sai tietää lehdessä esitetyistä syytöksistä etukäteen ja julkaisi jo keskiviikkona päivityksen, jossa kertoi tekevänsä rikosilmoituksia häirintäsyytöksiä esittäneistä naisista.

Torstaina artikkelin ilmestymisen jälkeen Metsäketo julkaisi uuden päivityksen, jonka sävy oli edellistä sovittelevampi. 

"Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni", Metsäketo kirjoitti.

Metsäketo esiintyy parhaillaan MTV:n Tähdet, Tähdet -ohjelmassa. Kanava ei ole vielä ottanut julkisesti kantaa siihen, voiko kohun keskellä oleva laulaja jatkaa ohjelmassa. Ohjelman tiedottajan, Akira Aholan mukaan tilannetta selvitellään parhaillaan. 

- Olemme tutustuneet artikkeleihin ja selvitämme asiaa. Kanavana haluamme tuomita kaikenlaisen häirinnän, kohdistuu se sitten yksityishenkilöihin tai julkisuuden henkilöihin, Ahola kommentoi Voice.fi:lle antamassaan haastattelussa. 

Tilanne on siis vielä avoinna sen suhteen, tuleeko Metsäketo jatkamaan ohjelmassa. Enempää Ahola ei suostu vielä paljastamaan. Voice.fi:n saamien tietojen mukaan Metsäketo ei kuitenkaan torstaina saapunut ohjelman harjoituksiin hänelle varattuna aikana. 

Viihdeohjelmassa ovat mukana esimerkiksi Erika Vikman, Janna, Jannika B sekä Elias Kaskinen

Alla Metsäkedon somepäivitykset aiheen tiimoilta. Ensimmäisen viestin hän julkaisi keskiviikkona.

Ja seuraavan päivityksen hän julkaisi torstaina. 

Lähteet: Seiska, MTV, Facebook

Lue myös: Huh, mikä Whitney Houston -tulkinta Tähdet, tähdet -ohjelmassa! Katso video

Kilpailut

Uusimmat