Kuva: Mikko Räsänen

Paula Vesala nähdään alasti Tuntemattomassa sotilaassa - kommentoi kohtausta Twitterissä

14.10.2017 15:15 - Iiro Myllymäki

Muusikko-näyttelijä nähdään saunakohtauksessa Aku Louhimiehen ohjaamassa Tuntemattomassa sotilaassa.

Muusikkona parhaiten tunnettu Paula Vesala, 35, nähdään Aku Louhimiehen ohjaamassa uudessa Tuntematon sotilas -elokuvassa. Naisella on rooli karjalaisena Lyytinä, joka on Eero Ahon esittämän Antero Rokan vaimo.

Ilta-Sanomat kertoo, että Paula Vesala nähdään roolissaan alastomana. Alastomuutta nähdään saunakohtauksessa, jossa Vesala on yhdessä Eero Ahon kanssa. Ilta-Sanomat kuvailee, että kohtaus on ”arkisen kaunis ja yleisilmeeltään saunanpuhdas”.

Paula Vesala on kommentoinut kohtauksen luonnetta Twitterissä. Hän ei allekirjoita median otsikoissa esiintynyttä kuvausta siitä, että kohtaus olisi rohkea tai alastomuus olisi yllättävää.

Kun eräs twiittaaja kommentoi, että suuren katsojamäärän keräävässä elokuvassa alasti esiintyminen on rohkeaa, nainen vastasi seuraavalla twiitillä:

Vesala kommentoi saunakohtausta myös humoristisemmin:

Vesala kertoi IS:lle elokuvan kutsuvierasensi-illassa, että hän suostui elokuvaan mukaan heti pyydettäessä.

- Kyllä minä heti sanoin joo. Luin kohtaukset ja sanoin, että tehdään pois, Vesala sanoo Ilta-Sanomien haastattelussa.

PMMP-yhtyeestä tutuksi tullut ja menestyksekästä soolouraa luonut Vesala on nähty valkokankaalla aiemminkin. Nainen nähtiin pääroolissa elokuvassa Tyttö nimeltä Varpu, ja tämän lisäksi hänet on nähty elokuvissa Prinsessa, 3 Simoa ja Syysprinssi. Vesala asuu Los Angelesissa Yhdysvalloissa, missä hän opiskelee näytelmäkirjailijaksi.

Lue myös: Paula Vesala: "Minua luultiin tylyksi, koska pelkäsin faneja"

Lähde: Ilta-Sanomien printtiversio

Kilpailut

Uusimmat