Kuva: AOP

Aviomiehen uskottomuus mursi povipommi Katie Pricen - ei suostu siltikään eroamaan

03.10.2017 12:30 - Anna Hopi - Luettu 1 800 kertaa

Katie Pricen, 39, kerrotaan olevan riippuvainen aviomiestään.

Povipommi Katie Price, 39, poseeraa päivittäin lehtien palstoilla ja sosiaalisessa mediassa vähäpukeisissa vaatteissa. Hän on tottunut herättämään kohuja tekemisillään. Juuri nyt tähden omassa yksityiselämässä on myrskyisää. Entinen strippari-aviomies Kieran Hayler osoittautui pettäjäksi, hän hänellä oli salasuhde perheen lastenhoitajaan.

Price raivostui, kun sai kuulla suhteesta, ja uhosi eroavansa selkärangattomaksi osoittautuneesta Haylerista. Nyt nainen on kuitenkin vetämässä tuohduksissaan sanottuja asioita takaisin. Syy siinä on, se, ettei Price koe tulevansa toimeen ilman miestään.

View this post on Instagram

AFTER so happy @lbps54 ✨

A post shared by Katie Price (@officialkatieprice) on

Viiden lapsen äiti on sisäpiiriläisen mukaan edelleen sydän särkynyt, mutta ei tulisi toimeen ilman "ilmaista apumiestään".

- Katie tarvitsee Kierania kotonaan - mies kokkaa lapsille, ruokkii perheen eläimet ja vie lapset kouluun. Hän huolehtii myös Harveysta. Mies on käytännössä ilmainen kotiapulainen, joten jos Katie potkaisisi hänet pihalle, perheen elämä luisuisi kaaokseen, sisäpiirin lähde kertoo The Sunille.

39-vuotias povipommi vihaa 30-vuotiasta aviomiestään, mutta ei ole valmis luopumaan tästä. Aika näyttää, miten parin suhteelle käy.

Lähde: The Sun.

Lue myös: Povipommi Katie Price, 39, kävi kasvojenkohotuksessa - katso kuvat

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat