Kuva: AOP

Sinkkuelämää-faneille huonoja uutisia - kolmas elokuva peruttiin vain päiviä ennen kuvauksia

29.09.2017 09:45 - Katariina Auvinen

Julkisuudessa on kohistu, että perumisen taustalla on Kim Catrall.

Sinkkuelämää-fanit ehtivät iloita viime viime vuonna, kun kolmannen elokuvan neuvottelut aloitettiin. Warner Bros. -elokuvayhtiö on neuvotellut kolmannesta Sinkkuelämää-elokuvasta, mutta nyt suosikkihahmo Carrieta näytellyt Sarah Jessica Parker, paljasti ettei elokuvaa nähdä. 

-Olen niin surullinen tästä. Meillä oli niin iloinen, sydäntä särkevä ja samaistuttava tarina ja nyt sitä ei nähdäkään, Parker kertoo Daily Mail -julkaisun mukaan. 

(kuva: AOP)

Parker paljasti julkisuudessa, että neuvottelut kaatuivat Samanthaa esittävän Kim Cattrallin vaatimuksiin. Yhtiö ei suostunut vaatimuksiin, joten erimielisyydet johtivat siihen, ettei koko elokuvaa nähdä valkokankaalla. 

Kuvausten oli määrä alkaa vain muutaman päivän päästä, kun elokuva pistettiin jäihin. Cattrall oli julkaisun mukaan vaatinut, että elokuvayhtiö olisi sitoutunut tuottamaan myös muita elokuvia, joita Cattrallilla oli mielessään. Yhtiö ei kuitenkaan tähän suostunut ja heidän mukaansa olisi ollut faneille väärin tehdä elokuva vain kolmella päähahmolla neljän sijaan. 

Eräs lähde on paljastanut julkisuudessa, että kaikki muut näyttelijät olisivat olleet innoissaan tulevasta elokuvasta. 

(kuva: AOP)

-Kim Cattrall on ainoa syy, jonka vuoksi elokuvaa ei tulla näkemään. Kaikki muut olisivat olleet innoissaan, mutta Catrall yritti saada kaiken huomion vain itseensä, lähde paljastaa. 

Lue myös: Sinkkuelämää-fanit, huomio! Kolmas elokuva tekeillä

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat