Kuva: Senja Rapila

Räväkkä Alma avautuu herkästä puolestaan: "Itken niin paljon"

28.09.2017 13:45 - Iiro Myllymäki - Luettu 130 kertaa

Almalla on tapana pyöräillä kotinsa läheiseen metsään itkemään, kun suosio pistää päätä pyörälle.

Suomalainen supertähti Alma, 21, on antanut avoimen haastattelun Elle-lehdelle. Haastattelussa Alma muun muassa puhuu ystävyydestään brittiläisen laulajan Charli XCX:n kanssa. Kaksikko on muun muassa vieraillut esiintynyt vierailevina tähtinä toistensa keikoilla Ruisrockissa, ja Charli XCX on myös ohjannut Alman tulevan Phases-musiikkivideon. Charli XCX on ollut myös kirjoittamassa biisiä.

Ellen haastattelusta käy ilmi, että kaksikko on myös järjestänyt villejä yhteisiä bileitä. Kaksikon bileissä kaava on se, että Alma tuo juhliin juomat ja Charli ihmiset.

- Minulla oli hyvin kallis AirBnb-kämppä, ja me v*ttu tuhottiin se paikka. Charli soitti kaikki paikalle. Siellä oli niin paljon ihmisiä. Ihmiset hyppivät katolta uima-altaaseen. Heräsimme ja uima-altaassa oli polkupyörä, iso, pinkki polkupyörä, Alma kertoo.

Charli XCX tunnetaan muun muassa fiittauksistaan Icona Popin I Love It -kappaleessa ja Iggy Azalean Fancy-biisissä. Hänen soolobiiseistään tunnetuimpia ovat Suomenkin radiokanavilla soineet Boom Clap ja Break The Rules.

"Itken niin paljon"

Ellen haastattelussa Alma myöntää, että joskus kasvava suosio pistää pään niin pyörälle, että hänen on vain itkettävä.

- Silloin pyöräilen metsään, jonne kestää mennä viisi minuuttia kämpiltäni ja sitten vain itken siellä. Itken niin paljon. Sitten kun palaan metsästä, oloni on vähän rentoutuneempi, Alma kertoo.

Alma pyrkii olemaan ajattelematta liikaa asemaansa Suomen suurimpana kansainvälisenä pop-lupauksena.

- Jos ajattelen sitä, siitä tulee liikaa paineita. Teen vain omaa juttuani.

Lue myös: Alman uutta biisiä mainostetaan Times Squarella - julkkikset riensivät onnittelemaan Instagramissa

Lähde: Elle

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat