Kuva: AOP

Playboyssä poseerannut Katariina Souri muistelee Hugh Hefneriä: "Hän muutti elämäni"

28.09.2017 09:49 - Senja Rapila

Souri poseerasi Playboyssä vuonna 1988.

Vuoden 1988 joulukuun Playboyn Playmate Katariina Souri on muistellut julkisessa Facebook-päivityksessään suhdettaan Playboy-moguli Hugh Hefnerin kanssa. Souri tapasi miehen kesällä vuonna 1988, kun hän asui Playboy-kartanon vierastalossa reilu kuukauden ajan.

"Hef ja hänen lehtensä muuttivat elämäni. Asuin hänen kartanossaan kesällä -88. Tapasin hänet useita kertoja ja hän oli aina hyvin kohtelias. Hiljainen tarkkailija, joka ravisti maailmaa. Ei vain Playboyn suhteen, mutta myös sen suhteen, että hän seisoi rasismia vastaan jo 1960-luvulla. Hän oli todellinen kapinallinen. Lepää rauhassa", Souri muistelee Facebook-sivuillaan.

Kirjailija muisteli myös ensitapaamistaan Hefnerin kanssa Ilta-Sanomien haastattelussa.

– Ensitapaaminen oli unohtumaton: Hefnerillä oli kartanollaan apina, jota ihmiset saivat ruokkia. Hef sanoi, että voit mennä syöttämään sitä, mutta apina puri minua käteen, Souri kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa.

Souri kertoo myös Ilta-Sanomille, että Hefner oli hyvin huomaavainen ja huolehtivainen. Sen lisäksi Playboy-mogulista löytyi myös ujo ja vetäytyvä puoli.

– Hän istui usein illallispöydässä ja vain katsoi muita ihmisiä, kun he viihtyivät ja pitivät hauskaa. 

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös: "Legendasi elää, Hugh Hefner" - Lue pornotähtien ja muiden julkkisten kauniit muistokirjoitukset

Lue myös: Playboy-moguli Hugh Hefner oli kaikkien aikojen naistenmies - katso nostalgiset kuvat vuodelta 1973

Kilpailut

Uusimmat