Teuvo Lomanin rakas on nuori komistus - ikäeroa 26 vuotta

25.09.2017 15:56 - Bauer Media / Senja Rapila & Iiro Myllymäki

Lomanin miesystävä Ahmet on on lisännyt runsaasti yhteiskuvia pariskunnasta omalle Instagram-tililleen.

Uutisoimme tänään aiemmin siitä, kuinka stylisti ja sisustussuunnittelija Teuvo Loman, 55, julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan miehensä Ahmetin, 29, kanssa Instagram-tilillään. Kuvatekstissä Teuvo kertoo olevansa hyvin onnellinen.

Pian kuvan lisäämisen jälkeen aiemmin salaperäisenä ja mysteerisenä miesystävänä pysyttäytynyt Ahmet kommentoi Lomanin kuvaa, kirjoittaen siihen: "Sevgilim <3". Kyseinen kommentti tarkoittaa turkin kielellä "rakasta" tai "kultaa".

Ahmetin Instagram-sivuilla nähdään useita suloisia yhteiskuvia pariskunnasta, mutta Teuvo Lomanin some-tilillä aiemmin tänään julkaistu kuva on ollut ensimmäinen varsinainen yhteiskuva hänen tilillään. Kaksikon yhteiskuvista välittyy kaksikon rakkaus toisiaan kohtaan.

Ahmet on kirjoittanut omaan Instagram-profiiliinsa sukunimekseen Loman. Voice.fi tavoitti Teuvo Lomanin kommentoimaan asiaa. Hän arvelee, että Ahmet Loman -nimen kirjoittaminen Instagram-profiiliin on vain hauska pila. Naimisiin kaksikko ei ole vielä mennyt, eikä hääpäivämäärää ole vielä tiedossa. Päivämäärä voi mennä ensi vuodenkin puolelle. Suuria suunnitelmia pariskunta ei ole vielä ehtinyt tehdä.

- Kun järkkää juhlat, pitää olla kunnon juhlat tietenkin. Luvassa on eksoottiset häät, Loman suostuu paljastamaan.

Voit katsoa kuvia Ahmetin Instagramista alta:

Ahmet on poseerannut tilillään myös Miss Suomi 2016 Shirly Karvisen kanssa.

Lue myös: Laulajakaunotar laihtui hurjasti - tunnistaisitko Leona Lewisin?

Lue myös: Viimeisillään raskaana oleva Sini Ariell jakoi puhuttelevan bikinikuvaparin - katso

Lue myös: Alkuvuodesta eronnut Teuvo Loman: "Olen eri ihminen kuin aikaisemmin"

Kilpailut

Uusimmat