Kuva: AOP

Kylie Jenneristä äiti 20-vuotiaana - tähdet, jotka saivat lapsensa todella nuorina

25.09.2017 17:00 - Henna Koste

Charlie Sheen tuli isäksi 19-vuotiaana.

Seurapiiritähti Kylie Jennerin, 20, raskaudesta uutisoitiin viikonloppuna. Lähteiden mukaan lapsen isä on Jennerin poikaystävä, räppäri Travis Scott, jonka kanssa kaunotar on pitänyt yhtä keväästä asti.

Jennerin on kerrottu olevan neljännellä kuulla raskaana. Jenner on Kardashian-Jenner-klaanin nuorin vahvistus. Tuleva äiti täytti elokuussa 20 vuotta. Hänen siskoillaan Kim ja Kourtney Kardashianilla on jo jälkikasvua.

Myös monet muut tähdet ovat tulleet äideiksi nuorella iällä. Muun muassa Jamie Lynn Spears oli teini tullessaan raskaaksi. Onneksi Jennerillä on jo enemmän vuosia mittarissa.

Katso alta, minkä ikäisenä tähdet saivat ensimmäiset lapsensa.

Näyttelijä Sofia Vergara sai poikansa Manolon ollessaan 19-vuotias.

(kuva: AOP)

Näyttelijä-laulaja Jamie Lynn Spears, 26, sai tyttärensä 16-vuotiaana. Hänen tähdittämänsä sarjan Zoey 101:n neljäs tuotantokausi kuvattiin kuitenkin normaalisti loppuun.

Laulaja Solange Knowles oli 18-vuotias, kun hän sai Daniel Smithin kanssa ensimmäisen lapsensa Daniel Julez Smithin. Pariskunta erosi myöhemmin.

(kuva: AOP)

Supermalli Niki Taylor sai tulikasteen äitiyteen, kun hän synnytti 18-vuotiaana kaksoset. Hunter on seurannut äitinsä jalanjälkiä luodessaan itselleen malliuraa.

Näyttelijä Charlie Sheen on ehtinyt olla monesti naimisissa. Hänen ensimmäinen lapsensa syntyi, kun mies oli 19-vuotias. Cassandra on nyt kolmekymppinen kaunotar, joka on saanut jo itsekin jälkikasvua.

(kuva: AOP)

Lähde: Marie Claire

Lue myös: Kylie Jenner, 20, raskaana - ex-poikaystävän lausunto kohautti

Lue myös: Kylie Jenner julkaisi tuoreen kuvan raskausuutisten jälkeen - missä vauvavatsa?

Kilpailut

Uusimmat