Kuva: AOP

Brooklyn Beckham heti ongelmiin uudessa koulussa - fanitytöt piirittävät nuorukaista

18.09.2017 13:15 - Katariina Auvinen

Beckham aloitti New Yorkissa koulun, jossa hän keskittyy valokuvauksen opiskeluun.

David ja Victoria Beckhamin vanhin lapsi, Brooklyn, 18, on aloittanut koulunsa New Yorkissa. Nuori mies unelmoi valokuvaajan ammatista, jonka vuoksi hän muutti Yhdysvaltoihin unelmansa perässä. 

Brooklyn Beckham on ollut koko ikänsä valokeilassa ja julkisuudessa, mutta nyt hän kertoi haluavansa astua hieman syrjempään ja elää tavallista elämää. Tämä on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty, koska Beckham on joutunut ongelmiin sinnikkäiden fanityttöjen kanssa. 

-Muuten koulu on mennyt hyvin, mutta ympärilläni parveili aluksi sinnikkäitä fanityttöjä. Jouduin kertomaan heille, että heidän pitäisi rentoutua, koska aion olla samassa paikassa neljä vuotta, Beckham kommentoi Mirror-julkaisun mukaan. 

(kuva: AOP)

Nykyisin nuorukainen kertoo koulun sujuvan jo kohtalaisen rauhallisesti, koska fanit ovat alkaneet kunnioittamaan hänen omaa tilaansa. Beckham on kertonut julkisuudessa avoimesti, että hän ei halua viettää aikaa julkisuudesta tuttujen nuorten kanssa. 

-He ovat todella ärsyttäviä. Aion nyt häipyä valokeilasta muutamaksi vuodeksi, opiskella ja elää tavallista elämää. Katsotaan sen jälkeen, mitä aion tehdä, hän kiteyttää. 

Lue myös: Brooklyn Beckham palasi yhteen näyttelijäkaunottaren kanssa? Hempeilyä Instagramissa

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat