Kuva: Facebook

Kuin kauhuleffasta - ihmiset ovat jopa pyörtyneet nähtyään meikkitaiteilijan luomuksen

13.09.2017 09:15 - Katariina Auvinen

Meikkitaiteilija on erikoistunut tekemään aidonnäköisiä haavoja.

Yhdysvaltalainen meikkitaiteilija, Bridgette Trevino, 24, on erikoistunut maskeeraamaan haavoja iholle. Trevino on jakanut Facebook-sivuillaan monia videoita sekä kuvia töistään, joissa hän korostaa kaikille, ettei kyse ole aidoista ruhjeista. Ammattilaisen viimeisin julkaisu on kuitenkin saanut monet pahoinvoivaksi. Jotkut ovat jopa pyörtyneet katsoessaan videoita ja kuvia.

Trevino maskeerasi oman kätensä, johon hän teki pyöreitä haavoja. Haavoihin hän laittoi tihkumaan tekoverta. Varsinainen video on niin karmiva, että se on saanut jo yli 60 000 jakokertaa ja lukuisia kauhistelevia kommentteja. 

Vaikka Trevino on painottanut, ettei kyseessä ole aito video, ihmiset ovat silti ottaneet huolestuneina yhteyttä häneen. 

-Jotkut ovat olleet sitä mieltä, että olen vahingoittanut itseäni vakavasti. Toiset taas kertovat, että ovat saaneet paniikkikohtauksia katsoessaan videotani. Toisaalta olen pahoillani heidän puolestaan, mutta se kannustaa minua vielä enemmän kokeilemaan rajojani maskeerajana, Trevino kertoo viesteistä Mirror-julkaisulle. 

(kuva: Facebook)

(kuva: Facebook)

Lue myös: 13-vuotiaan maskeeraustaidot jättävät sanattomaksi - pystytkö katsomaan kuvat ilman kylmiä väreitä?

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat