Kuva: AOP

Ken-nukkea jäljittelevä mies luopui isosta leikkauksesta - keksi itselleen toisen hurjan tavoitteen

05.09.2017 10:45 - Katariina Auvinen

Rodrigo Alves on leikkauttanut itselleen muun muassa six packin. Nyt hän aikoo pudottaa painoaan lyhyessä ajassa huiman määrän.

Ken-nukkea jäljittelevä brasilialainen Rodrigo Alves, 34, kertoo, että on luopunut lihavuusleikkaukseen menemisestä lääkäreiden varoitusten vuoksi. Miehen mukaan lääkärit varoittivat, että miehen hiukset voivat lähteä uuden leikkauksen myötä. Alves on muokannut kasvojaan ja vartaloaan useiden erilaisten leikkausten avulla. 

Hän on leikkauttanut muun muassa itselleen six packin. Alves kuitenkin toivoo, että hän olisi hoikempi. Hän on ilmoittanut, että aikoo laihduttaa samalla tavalla kuten kaikki muutkin. Alves aikoo viettää enemmän aikaa salilla ja keskittyä ruokavalionsa muokkaamiseen. 

Hän on asettanut itselleen hurjan tavoitteen. Alves aikoo Daily Mail -julkaisun mukaan pudottaa kahdessa viikossa yhteensä 12 kiloa. 

Alves on ollut otsikoissa muun muassa hänen lukuisien nenäleikkausten takia. Useiden operaatioiden vuoksi hänen nenänsä oli vaarassa jopa pudota pois. Hän on myös kertonut hengitysvaikeuksista, joita leikkaukset ovat aiheuttaneet. 

Lue myös: Ken-nukkea jäljittelevä mies haluaa 10. nenäleikkauksen - lääkärit varoittavat, että nenä voi pudota

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat