Kuva: MTV

Koko Suomi leipoo alkaa pian - mukana ammattilaulaja ja kakunkoristelun Suomen mestari

29.08.2017 20:45 - Henna Koste

Ohjelman kolmannella kaudella nähdään yhdeksän naista ja yksi mies.

Suosikkiohjelma Koko Suomi leipoo palaa taas ruutuihin syyskuussa. Ohjelman kolmannellakin kaudella juontajana nähdään Anne Kukkohovi. Tuomaristossa istuvat konditoriaguru Mika Parviainen sekä ohjelman uusi kasvo, leipomo-alan yrittäjä Markus Hurskainen.

Kolmannella kaudella nähdään yhdeksän naiskipailijaa ja yksi mies. Mukana kisaavat Sanna Santahuhta, Marion Agbejule, Malla Marttala, Laura Nikola, Krista Jansson, Arttu Hartikainen, Katja Kokko, Iisa Harju, Heljä-Riikka Laaksonen, Heidi Guttorm, Emmi Kairema ja Jaana Koivuranta-Härkönen.

Porukan miesvahvistus on helsinkiläinen 36-vuotias luokan- ja laulunopettaja Arttu Hartikainen. Hän on harrastanut leipomista 23 vuotta. Lisäksi mies on toiselta ammatiltaan klassinen laulaja. Erityisesti barokkimusiikista kiinnostunut mies on kilpailut erilaisissa laulukilpailuissa ympäri Suomen.

Arttu Hartikainen (kuva: MTV)

Hyvinkäällä asuva Jaana Koivuranta-Härkönen, 34, on vahvoilla, kun vaaditaan koristelutaitoja. Hän nimittäin voitti viime vuonna kakunkoristelun Suomen mestaruuden Suomineito puolukassa -teoksellaan. Kahden lapsen äiti on ammatiltaan kosmetologi ja estenomi.

(kuva: MTV)

(kuva: MTV)

Koko Suomi leipoo alkaa MTV3-kanavalla keskiviikkona 27.syyskuuta kello 20.

Lue myös: Eivätkö leipomuksesi ota onnistuakseen? 8 vinkkiä, joiden avulla onnistut varmasti

Kilpailut

Uusimmat