Kuva: AOP

Lola Odusoga puhuu paremman itsetunnon puolesta: Elämme ulkonäkökeskeisessä maailmassa

08.08.2017 18:15 - Emmi Moilanen

Odusoga kertoo ottavansa vähäpukeisella Instagram-kuvallaan kantaa itsetunto-ongelmiin sekä sosiaalisessa mediassa vallitsevaan pinnallisuuteen.

Vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga, 40, julkaisi tänään tiistaina Instagram-tilillään kuvan, jossa poseeraa vain urheilurintaliivit ja treenihousut yllään. Kuvatekstissä Odusoga kirjoittaa ottavansa otoksella kantaa muun muassa itsetunto-ongelmiin.

Odusoga toteaa päivityksessään myös, että elämme pinnallisessa ja ulkonäkökeskeisessä maailmassa, jonka raadollisuus korostuu erityisesti sosiaalisessa mediassa. Hänen mukaansa tämä tulee ilmi erityisesti sellaisten kuvien myötä, joissa käyttäjät esittelevät rohkeasti niukasti puettua vartaloaan. Odusga muistuttaa, että sosiaalisessa mediassa kaikki ei kuitenkaan aina ole sitä miltä näyttää.

”Sinä riität, koska olet ainutlaatuinen yksittäispainos, sinä. Some on täynnä illuusioita ja fiktiota, valheellisuutta ja epäaitoutta.”

Odusoga alleviivaa mielipidettään myös siitä, kuinka muiden mielipiteistä ei tulisi välittää liikaa. Nainen toteaa lopuksi, että hän voi julkisuuden henkilönä näyttää esimerkkiä seuraajilleen, eikä tule jatkossakaan päivittämään tililleen paljastavia ja muokattuja kuvia itsestään.

“Se on minun valintani, ja kukin tehköön tyylillään päätöstensä takana ylpeänä seisten ja vastuunsa kantaen," hän kirjoittaa.

Odusoga lopettaa kuvatekstin kirjoittamalla englanniksi, kuinka jokaisen tulisi tehdä kehollaan mitä haluaa ja olla ylpeä kropastaan.

Katso Odusogan Instagramiin kirjoittama päivitys alta.

Lue myös: Lola Odusoga kauniina vyötäroä korostavassa korsetissa - katso kuva

Kilpailut

Uusimmat