Kuva: Youtube

11-vuotiaan pojan Let It Go -versiointi löi alkuperäisen laulajan ällikällä - katso video

08.08.2017 20:30 - Iiro Myllymäki

Laulaja Idina Menzel häkeltyi pojan taidoista niin paljon, että halusi tämän laulavan heti perään vielä uudestaan.

Let It Go on varmasti yksi viime vuosien tunnetuimmista elokuvakappaleista. Kyseinen voimaballadi esiintyi Disney Frozen-animaatiossa vuodelta 2013. Elokuvassa kappale kuullaan Idina Menzelin laulamana. Suomalaiset muistavat kappaleen myös Saara Aallon esittämänä Ison-Britannian X Factorista.

Nyt Idina Menzel on saattanut kohdata voittajansa kappaleen tulkinnan suhteen. Eräässä naisen konsertissa hän kutsui lavalle joukon lapsia, ja erään lapsen laulunlahjat löivät kaikki ällikällä. Let It Go -kappaleen soidessa instrumentaalisena taustalla Idina Menzel kysyi lapsijoukossa olleelta pojalta, tiesikö hän kyseisen kappaleen.

Pian tämä 11-vuotias Luke-niminen poika osoitti tietävänsä kappaleen todella hyvin. Idina Menzel tarjosi mikrofoniaan pojalle, joka alkoi laulaa kappaleen kertosäettä. Pojan laulunlahjat saivat heti Menzelin ja koko yleisön vaikuttumaan. Menzel vaikuttui niin paljon, että pyysi poikaa vielä laulamaan kertosäkeen uudelleen ja pyysi yleisöä olemaan hiljempaa, jotta kaikki pystyvät paremmin nauttimaan pojan laulusuorituksesta.

Katso alta video koko tilanteesta:

Lue myös: Uusi paljastus hittielokuva Frozenista - tarina oli pitkään täysin erilainen!

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat