Kuva: AOP

Jennifer Lawrencea syytetään tähtiparin erosta - Chris Prattin fanit raivoissaan

08.08.2017 09:45 - Katariina Auvinen

Chris Pratt ja Anna Faris kertoivat eilen eroavansa 8 avioliittovuoden jälkeen.

Hollywoodin tähtipari Chris Pratt, 38, ja Anna Faris, 40, ilmoittivat eilen eroavansa kahdeksan vuoden jälkeen. Nyt Passenger-elokuvaa tähdittäneen Prattin fanit ovat raivostuneet miehen vastanäyttelijä, Jennifer Lawrencelle, 26, jota syytetään pariskunnan erosta. Huhujen mukaan viime vuonna ensi-iltansa saaneessa elokuvassa näytellyt pari olisi rakastunut kuvausten aikana toisiinsa.

Huhut Prattin rakastumisesta vastanäyttelijäänsä saivat lisää vettä myllyynsä Passenger-elokuvan ensi-illassa. Tällöin kolmikko oli yhdessä punaisella matolla. Suudellessaan Pratt ei katsonut vaimoaan Annaa. Sen lisäksi Lawrencen ja Fariksen kohtaaminen oli erittäin kiusallinen. Fanien mukaan eron syy on ehdottomasti 26-vuotias Lawrence. He ovat arvostelleet tähteä Twitterissä kovin sanoin kodinrikkojasta inhottavaksi henkilöksi. 

Anna Faris on katkonut huhuilta siipiä. Hänen mukaansa ero on parin yhteinen päätös, eikä siihen liity kolmansia osapuolia. Toisaalta hän on myöntänyt eräässä antamassaan haastattelussa uskovansa, että huhut julkisuuden henkilöiden suhteista ovat ainakin osittain totta. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Hollywood-tähtipari eroaa 8 vuoden liiton jälkeen: "Olemme todella pettyneitä"

Lähde: The Sun

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat