Kuva: AOP

Ultraplus-malli Tess Holliday myönsi epävarmuutensa: "Minun täytyi muistuttaa itselleni kuka olen"

01.08.2017 10:45 - Katariina Auvinen

Holliday jakoi Instagramissa kuvan, jonka julkaisua hän empi pitkään.

Ultaplus-mallina tunnetuksi tullut Tess Holliday, 32, on aina ollut ylpeä muodoistaan. Holliday synnytti hieman yli kuukausi sitten toisen lapsensa, Bowien. Synnytyksen jälkeinen vartalo on saanut naisen myös epävarmaksi itsestään. 

Holliday julkaisi Instagramissa kuvan sunnuntaina, jossa malli säteilee mustassa ja kurveja nuolevassa mekossa. Kuvatekstiksi malli oli kirjoittanut empineensä kuvan julkaisua, koska oli epävarma siitä, miltä oma vatsa näyttää kuvassa. Hän kertoo, että hänen täytyi muistuttaa itselleen, kuka hän oikein on. Holliday on myös tunnettu siitä, että hän ei ole antanut ilkeiden kommenttien satuttaa tätä. Sen sijaan malli on yleensä laittanut jauhot suuhun hänen arvostelijoilleen. 

Kaunis nainen on aina myös kannustanut ihmisiä hyväksymään vartalonsa juuri sellaisena kuin se on. Tämä mielessään, tuore äiti päätti jakaa kuvan 1.5 miljoonalle seuraajalleen. Holliday on saanut paljon kannustavia kommentteja kuvastaan. Fanit ovat sitä mieltä, että Hollidaylla ei ole mitään syytä olla huolissaan kuvasta. 

"Näytät aidosti erittäin hyvältä tässä kuvassa." 

"Olet kaunis! Vartalot ja vatsat muuttuvat, niin se vain on. Sinun temppelisi on aina kaunis."

"Itse asiassa näytät laihemmalta."

Katso kuva alta. 

Lue myös: Kahden lapsen äiti, ultraplusmalli Tess Holliday: "Myös äidit saavat tuntea olonsa seksikkääksi"

Lähde: Daily Mail

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat