Kuva: AOP

Hilary Duff julkaisi lomakuvia Instagramissa - varas tyhjensi samaan aikaan talon

24.07.2017 16:45 - Katariina Auvinen

Näyttelijä-laulaja koki karvaasti sen, ettei omia lomakuviaan kannata julkaista sosiaalisessa mediassa.

Laulaja ja näyttelijä Hilary Duff, 29, sai kokea sen, mistä monia meitä varoitellaan. Hän nimittäin julkaisi anteliaasti sosiaalisessa mediassa lomakuviaan, jolloin varkaat kiinnostuivat tähden tyhjillään olevasta kodista. 

TMZ-julkaisun mukaan Duffin Beverly Hillsin koti ryövättiin keskiviikkona. Se jätti kaunottaren pelokkaaksi, vaikka hän ei itse ollut paikalla ryöstön hetkellä. Varkaat löysivät tähden korupiilon, jonka he tyhjensivät. Julkaisun mukaan pitkäkyntisten matkaan lähti useiden tuhansien eurojen arvosta merkkikoruja. 

Hilary Duff oli lomamatkallaan Kanadassa, josta hän julkaisi useita lomakuvia rentouttavasta lomastaan. Duffin mukana oli myös hänen viisivuotias poikansa Luca. Samaan aikaan varkaat kähvelsivät hänen kotonaan arvokkaita tavaroita. Duffilla oli hälytysjärjestelmä kotonaan, joka laukesi varkauden myötä, mutta pitkäkyntiset ehtivät poistua tiluksilta. 

Varkaat ovat päässeet murtautumaan lähiaikoina myös muiden julkisuuden henkilöiden koteihin. Muun muassa Kourtney Kardashianin entinen mies, Scott Disickin, uuteen taloon murtauduttiin. Laulaja Demi Lovaton koirat taas herättivät talonmiehen, joka ajoi varkaat tiehensä pari viikkoa sitten. 

Lue myös: Koirat pelastivat Demi Lovaton kodin murrolta - Varas oli jo parvekkeella

Lähde: TMZ

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat