Kuva: AOP

Miley Cyrusin kihlattu kimpaantui avioehdosta - massiivinen riita ennen häitä

13.07.2017 13:45 - Katariina Auvinen

Lähteen mukaan pari aikoo avioitua spontaanisti Las Vegasissa ensi kuun alussa.

Laulaja Miley Cyrus, 24, ja kihlattu Liam Hemsworth, 27, ovat suunnitelleen häitä, mutta polulla on ollut pieniä karikoita. Daily Mail -julkaisun mukaan lähipiiri kertoi, että pari sai aikaan massiivisen riidan avioehdosta. Cyrus nimittäin halusi ehdottomasti avioehdon, mutta Hemsworth loukkaantui tästä asiasta syvästi. 

Miley kertoi ystävilleen, että pari ei ole ikinä huutanut toisilleen ennen tapahtunutta. Lähipiirin mukaan Mileylla oli tunne, että hänen kihlattunsa aikoo naimisiin menosta huolimatta päättää suhteen, joten hän halusi varmuudeksi avioehdon. 

Näyttelijänä työskentelevä Hemsworth on syntynyt Australiassa, jonne pari myös aikoo mahdollisesti asettua häiden jälkeen. Miley on rakastunut Australian rentoon elämäntapaan. Häiden tarkasta paikasta tai ajankohdasta ei ole vielä tietoa, mutta heidän oletetaan pitävän spontaanit Las Vegas -häät elokuun alussa. 

Pari tapasi ensimmäisen kerran toisensa vuonna 2009 elokuvan kuvauksissa. He menivät kihloihin vuonna 2012, mutta erosivat pian sen jälkeen. Pari kihlautui uudestaan viime vuonna. 

Lue myös: Miley Cyrus julkaisi kuvan hänen ja Liam Hemsworthin ensisuudelmasta - katso

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat